Shakira a pozat goală cu burta la gură

Ultima actualizare:

Fanii celebrei artiste au rămas şocaţi atunci când au văzut pe contul de Twitter al Shakirei o fotografie în care cântăreaţa apare mai mult goală în compania iubitului ei, Gerard Pique.

Astfel, cu doar două-trei săptămâni înainte de naştere, Shakira a dezvăluit cum arată burtica unei viitoare mămici însărcinate în opt luni. „Vrem să sărbătorim cu toţi admiratorii noştri sosirea pe lume a primului nostru fiu", a fost mesajul asociat pozei. Iniţiativa acestei inedite acţiuni face parte dintr-o campanie umanitară a celor de la UNICEF, unul dintre sponsorii Barcelonei, cu obiectivul de a ajuta copiii defavorizaţi de soartă.

În acelaşi scop, Shaqira şi Pique au realizat şi un clip video prin care anunţă faptul că nu vor organiza nici o petrecere atunci când Biel se va naşte, îndemnându-şi apropiaţii să doneze cadourile pe care le-ar fi adus copilului lor.

Pe tot parcursul sarcinii, Shakira a fost o gravidă extrem de activă. În luna octombrie, a susţinut un concert plin de energie la Baku, burtica nederanjând-o să danseze în stilul ei obişnuit. De asemenea, în urmă cu cîteva zile, a participat timp de câteva ore la lansarea unei cărţi scrise de tatăl ei.

Shakira şi-a făcut o obişnuinţă din a publica fotografii cu ea în diverse stadii ale sarcinii. Astfel, prima poză cu burtica a apărut în urmă cu două luni, alături de un mesaj sugestiv al cântăreţei: „Acum nu mai am 6 pătrăţele, am unul singur". În ciuda diferenţei de vârstă de 10 ani, Shaqira  (35 de ani) şi Pique (25) sunt împreună din 2010, cunoscându-se în timpul Mondialului de fotbal din Africa de Sud.

FOTO Shakira, pofticioasă în ultima lună de sarcină!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net