Profesorul lui Nicolas Cage, suporter de lux pentru naţionala de kempo a României - FOTO

Ultima actualizare:

    Benny "The Jet" Urquidez (Foto: centru)
Benny "The Jet" Urquidez (Foto: centru)

Bogdan Voina, fiul fostului antrenor al naţionalei masculine de handbal a României în perioada 2001-2004, Radu Voina, a povestit trauma sufletească pe care a suferit-o în momentul întreruperii activităţii sale sportive.

"Am câştigat procesul cu fostul club unde jucam pentru că atunci când m-am accidentat mi-au întrerupt forţat contractul de joc. A fost un lucru nedrept, pe care nu-l merita nici un sportiv. I-am dat în judecată şi am câştigat, însă cazul meu a fost unul fericit. Sunt mulţi sportivi care nu îşi permit să avanseze astfel de sume de bani în procese şi sunt nevoiţi să fie trataţi incorect de către cluburile unde sunt legitimaţi. O accidentare poate fi fatală carierei sportive, mai ales în sporturile care nu au o ligă profesionistă care să reprezinte interesele sportivilor", i-a explicat Bogdan Voina lui Amatto Zaharia, realizatorul emisiunii "Ora de Kempo" de la Activ eFeM şi preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Bogdan Voina
Bogdan Voina

Revenit în ţară din Antalya, unde a coordonat echipa naţioanală de kempo a României, Amatto Zaharia a relatat: "Sunt mulţumit de evoluţia sportivilor noştri la Campionatele Mondiale de Kempo din Antalya unde am reuşit din nou să câştigăm medalii la aproape toate categoriile, iar pe echipe am ocupat primul loc dintr-un număr de 38 de ţări. M-am bucurat că i-am avut alături de noi ca suporteri de lux ai naţionalei de kempo pe Adrian Enache, Iuliana Marciuc şi creatoarea de modă Mihaela Drafta. O prezenţă cu totul specială au fost Benny "The Jet" Urquidez, profesorul meu, un maestru în artele marţiale la nivel mondial, cel care i-a cordoonat în filme pe Nicolas Cage, John Cusack, Jackie Chan sau Van Damme, precum şi Jeff Speakman , maestru Kempo, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Kempo, care a jucat în rolurile principale în peste 20 de filme hollywoodiene".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net