Neşu, părăsit de soţie încă de acum 10 luni?

Ultima actualizare:

    Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

Viaţa lui Mihăiţă Neşu, fostul jucător al lui Utrecht, s-a schimbat total anul trecut în urma unui accident petrecut la un antrenament. Paralizat de la gât în jos şi putând să-şi mişte doar parţial mâinile, fostul fotbalist a mai primit o lovitură: s-a despărţit de soţia sa, Maria. Astfel s-a încheiat o poveste de iubire ce ţinea din liceu.

Ziua de 10 mai 2011 a fost cea în care destinul lui Neşu s-a schimbat definitiv. Un accident la un antrenament obişnuit făcut cu formaţia de club Utrecht l-a transformat într-un prizonier al scaunului cu rotile. Paralizat de la gât în jos şi putând doar să mişte puţin mâna dreaptă, Mihăiţă i-a avut din primele clipe alături pe părinţi şi pe cea mai dragă persoană inimii lui, Maria.

Mihai şi Maria Neşu

Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

Se iubeau ca în prima zi a relaţiei lor începute într-un liceu din Oradea, în 2000. Căsătoriţi în 2006, cei doi aveau toată viaţa înainte. În după-amiaza îngrozitorului accident, tocmai urmau să-şi rezerve locuri pentru o vacanţă de vis în Grecia.

Acolo, poate, urmau să conceapă şi copilul pe care îl visau amândoi. Totul s-a curmat însă brusc şi de visele lor s-a ales praful. Maria, care are aceeaşi vârstă cu Mihăiţă, 29 de ani, a continuat să-i fie alături. Luni de zile l-a hrănit, l-a spălat, l-a îmbărbătat. Însă, greutăţile au copleşit-o. Iar cei doi au decis că este mai bine să se despartă.

2010 Mihăiţă Neşu era un fotbalist talentat, la  vârful carierei

Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

Chiar dacă informaţia a fost confirmată abia acum, suspiciuni referitoare la finalul dramatic al unei poveşti de dragoste aşa cum doar în poveşti găseşti au existat încă din luna ianuarie. Atunci, la inaugurarea Fundaţiei care îi poartă numele şi care are ca scop ajutorarea persoanelor cu handicap, Mihăiţă a fost singur. Maria nu l-a însoţit.

Apoi, în luna mai a acestui an, Neşu a plecat la o clinică de recuperare în SUA. La fel ca la începutul anului, el a ajuns acolo singur. Tristul adevăr al despărţirii a fost confirmat, luni, de părinţii fostului stelist: "Aşa am auzit şi eu, dar nu am avut curajul să-l întreb despre acest lucru", a declarat mama sa, Monica, pentru WOWbiz.ro. "Vorbesc cu el la telefon, dar nu ne-am mai văzut de câtva timp", a completat şi tatăl, Mircea Neşu.

Acum, programul de recuperare în SUA s-a încheiat. Neşu a revenit în casa din Utrecht, acolo unde va încerca să treacă peste dezamăgirea unor progrese sub aşteptări, dar şi peste toate amintirile care îl leagă de Maria. Care acum este în Oradea. Contactată telefonic de Click!, ieri după-amiază, mama fotbalistului a refuzat să facă orice fel de comentariu, pe orice temă.

Afectat de tot ceea ce i se întâmplă, Mihăiţă s-a închis în sine şi a refuzat în ultima perioadă orice dialog cu presa. De asemenea, şi-a închis conturile de pe reţelele de socializare, anunţând că singura metodă de comunicare va fi prin intermediul revistei "Neşu Magazine", al cărei prim număr a apărut săptămâna trecută la Utrecht.

2011 După accidentul care l-a ţintuit în scaunul cu rotile şi-a povestit drama pentru “Gazeta sporturilor”

Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu


    Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

10 mai 2011: La un antrernament, s-a ciocnit cu un coechipier şi şi-a rupt o vertebră. "Nu-mi simt corpul!", le-a spus el doctorilor şi coechipierilor veniţi în jurul lui. A fost operat imediat în Olanda.24 mai 2011: A fost scos de la terapie intensivă. Respira fără masca de oxigen. 27 iunie 2011: A început să se deplaseze cu un scaun cu rotile pe care îl controla cu ajutorul bărbiei.16 iulie 2011: La 65 de zile după operaţie, le-a transmis un mesaj celor care l-au susţinut: "Îmi daţi putere, vă mulţumesc! Acum pot controla scaunul cu rotile şi cu mâna dreaptă, nu doar cu bărbia".23 noiembrie 2011: A părăsit clinica De Hoogstraat, având permisiunea doctorilor să continue recuperarea acasă.8 ianuarie 2012: A simţit pentru prima dată contracţii la bicepsul mâinii stângi. 16 ianuarie 2012: A susţinut prima sa conferinţă de presă de la accident şi a anunţat crearea Fundaţiei Mihai Neşu care va ajuta oamenii cu handicap din Olanda şi România.21 februarie 2012: În cadrul unei Gale speciale desfăşurate la Utrecht, a reuşit să strângă aproximativ 100.000 de euro pentru Fundaţia sa.3 mai 2012: Nemulţumit de felul în care a decurs recuperarea, a plecat la o clinică privată din Statele Unite ale Americii. "Plec cu o mulţime de speranţe şi gânduri pozitive", a declarat atunci Neşu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net