Bitang şi Bellu: «Nu plecăm de la lotul naţional»

Ultima actualizare:

    Bellu şi Bitang
Bellu şi Bitang

Antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu au declarat că nu au părăsit conducerea lotului naţional de gimnastică feminină, ci doar şi-au luat o vacanţă după Campionatele Mondiale.

"Se fac tot felul de speculaţii în numele nostru. M-am plictisit eu de câte ori am auzit că pleacă Bellu şi Bitang, dar trebuie să spun că nu e vorba de nicio plecare. Noi ne-am luat o pauză după mondiale, în acord cu FRG, chiar dacă nu suntem într-o formă contractuală cu federaţia", a spus Bitang pentru Mediafax.

"Nu am plecat nicăieri, dar am considerat necesar după mondiale să luăm o pauză. În paralel, ne-am ocupat de toate problemele lotului, de la echipamente până la operaţii la Viena. Am fost în permanentă legătură cu colegii de la lot. Nu era o perioadă de lucru intens la lot, de aceea am gândit acest proiect de anvergură, care implică şi sprijinirea lotului pentru Jocurile Olimpice de la Rio, dar trebuie să recunoaştem că alte fete nu avem. Dacă nu facem ceva, o să vină JO 2020-2024 şi nu vom mai avea nicio şansă să luptăm cu forţele mari ale gimnasticii", a spus şi Bellu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net