Ada Nechita a căzut în plasa edilului din Baia Mare. Sportiva e ultima cucerire a primarului!

Ultima actualizare:
Simona Gherghe
Simona Gherghe

HCM Baia Mare s-a calificat în grupele Ligii Campionilor la Handbal feminin datorită primarului Cătălin Cherecheş, care a susţinut şi suţine financiar clubul. Mai mult, edilul a întărit în această vara echipa cu câteva jucătoare de top, o parte venite de la falimentara Oltchim. Pe una a ţinut-o însă pentru el.

Ada Nechita, despărţită de fotbalistul Florin Costea, a fost unul dintre transferurile de marcă ale băimărenilor. Ada, 29 de ani, nu face însă doar handbal la maramureşeni, ci are grijă şi de viaţa personală. Cătălin Cherecheş, primarul oraşului, i-a furat inima sportivei şi cei doi au de câteva luni, conform gsp.ro, o relaţie stabilă.

Cătălin Cherecheş
Cătălin Cherecheş

Cherecheş, încruntat, la o şedinţă de Consiliu Local, dar în preajma Adei are altă grimasă.

Pentru Cherecheş, 35 de ani, nu este prima dată când "loveşte" la acest nivel. Personaj controversat în Baia Mare, provincialul este recunoscut ca un adevărat "Casanova" chiar şi la Bucureşti. În trecut a avut o relaţie cu fiica omului de afaceri Puiu Popoviciu şi a curtat-o chiar şi pe moderatoarea de la Antena 1, Simona Gherghe. Din păcate, buchetul de flori trimis acesteia n-a avut efectul scontat, frumoasa blondă refuzându-l din start. Acum, rămâne de văzut cât va dura iubirea dintre handbalistă şi omul de la Primărie care o şi plăteşte.


    Simona Gherghe
Simona Gherghe

Simona Gherghe n-a fost impresionată de avansurile primarului din Baia Mare.

Este perla Băileştiului

Adriana Nechita este născută pe 14 noiembrie 1983, în oraşul Băileşti, din judeţul Dolj. Joacă pe postul de extremă dreapta şi a făcut carieră la Oltchim Râmnicu Vâlcea, unde a fost legitimată trei ani. Cu oltencele a câştigat totul pe plan intern, a ajuns într-o finală de Liga Campionilor, în 2010, iar în Europa şi-a adjudecat o Cupă a Cupelor şi o Cupă EHF. De asemenea, la echipa naţională a României a bifat 116 meciuri şi a înscris 272 de goluri.

Nechita a trecut peste deziluzia Costea

Ada Nechita nu este nici ea vreo naivă sau începătoare în ceea ce priveşte relaţiile de lungă durată. Handbalista a mai fost căsătorită o dată cu un vâlcean pe numele său Cătălin Olteanu, de care s-a despărţit rapid după ce acesta a fost arestat pentru comiterea unor infracţiuni cu carduri. Apoi, Ada a avut o relaţie de câţiva ani cu fotbalistul Florin Costea, care părea că duce spre Altar. N-a fost însă aşa şi cei doi s-au despărţit în vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net