Simona, rivalele tale nu-şi ascund iubiţii! Halep are un comportament atipic față de partenerul ei

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de  iubitul ei, Marin. Joi seara, la o  plimbare prin București, cei doi s-au  îmbrățișat și s-au sărutat cu focFoto: Mihai Ionescu
Simona Halep a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de iubitul ei, Marin. Joi seara, la o plimbare prin București, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu focFoto: Mihai Ionescu

Simona Halep a preferat să-şi aleagă un iubit necunoscut, spre deosebire de multe dintre adversarele ei din circuit. Jucătoare de tenis de top, ca Ana Ivanovici, Maria Sharapova sau Serena Williams sunt cuplate cu sportivi celebri.

Frumoasa campioană de 23 de ani, multimilionară în euro, a încercat să-şi ţină viaţa particulară departe de ochii presei şi ai curioşilor. Mai mereu în atenţia publicului datorită carierei sportive, constănţeanca şi-a dorit o relaţie cât mai secretă.

Cu toate astea, n-a reuşit să dribleze vigilenţa fotoreporterilor Click!, care au surprins-o săptămâna trecută, într-o noapte, în timp ce îşi consuma povestea de iubire cu un bărbat.

Simona a ieşit în oraş cu prietenii, apoi i-a lăsat pe  aceştia la masă şi a plecat val-vârtej către zona Obor, acolo unde era aşteptată de un tinerel, până în 30 de ani. Tipul, îmbrăcat lejer, în blugi, tricou şi tenişi, s-a urcat în maşina sportivei şi, pentru mai mult de o oră, i-a ţinut companie. S-au plimbat fără direcţie prin oraş şi s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt. Cei doi amorezi s-au sărutat de câteva ori, au ”schimbat” gesturi tandre, au râs cu poftă şi au lăsat impresia unui cuplu la început de drum.

După ”aventura” din maşină, Simona l-a ”parcat” pe iubitul ei în faţa blocului de unde l-a şi luat, apoi a plecat spre casa ei. Click! a aflat că iubitul secret al Simonei se numeşte Marin, lucrează la o instituţie financiară din Capitală şi provine dintr-o familie înstărită.

Nu este sportiv de performanţă, dar este în anturajul tenismenilor cu „nume”. Alegerea Simonei de a avea un iubit din afara lumii sportului este cel puţin interesantă, având în vedere că multe dintre rivalele ei din circuitul feminin au preferat să se cupleze cu tenismani sau antrenori, tocmai pentru a fi cât mai mult împreună, în timpul turneelor.

Marin nu o însoţeşte pe Halep la concursuri, dar are grijă să fie mereu lângă ea atunci atunci când aceasta este în ţară. A mers însă alături de sportivă la Constanţa, oraşul natal al lui Halep, şi au ieşit în cluburi, dar însoţiţi şi de „gaşcă”, ca să nu bată la ochi.

Serena Williams, ţinută din scurt de antrenor

Numărul unu mondial,  alături de iubit
Numărul unu mondial, alături de iubit

O altă relaţie mult-discutată în lumea tenisului şi nu numai, este cea a liderului mondial, Serena Williams (33 de ani), cu antrenorul ei, francez de origine greacă, Patrick Mouratoglou (45 de ani).

Tehnicianul a început să colaboreze cu Serena în 2012, însă ”cârcotaşii” spun că relaţia lor profesională s-a transformat într-una de iubire cu mult mai târziu. Acum, aşa cum este firesc, Patrick este non-stop cu Serena, fie că este vorba de turnee, fie de vacanţele exotice pe care cea mai bună jucătoare a lumii le petrece.

Ana Ivanovici se iubeşte cu un fotbalist

Ana Ivanovici e îndrăgostită lulea
Ana Ivanovici e îndrăgostită lulea

Ana Ivanovici (27 de ani), altă rivală a Simonei în circuitul WTA, a pus ochii pe un fotbalist. Şi nu orice jucător, ci chiar căpitanul naţionalei Germaniei, Bastian Schweinsteiger (30 de ani).  Mijlocaşul celor de la Bayern Munchen a fost logodit timp de şapte ani cu Sara Bradner, pe care a părăsit-o pentru Ivanovici. Acum el o însoţeşte pe iubita lui peste tot, mai ales la turneele de Grand Slam.

Sunt împreună de aproape opt luni, perioadă în care jucătoarea de tenis din Serbia parcă a renăscut, din punct de vedere sportiv. La Openul Franţei, Bastian i-a stat alături şi a încurajat-o pe Ana, care a ajuns în semifinalele turneului de Grand Slam.

Maria Sharapova, la braţ cu un bulgar

Relația frumoasei Sharapova e mereu în atenția presei
Relația frumoasei Sharapova e mereu în atenția presei

Una dintre cele mai mediatizate relaţii din tenisul actual este cea dintre rusoaica Maria Sharapova (28 de ani), şi bulgarul Grigor Dimitrov (24 de ani). Cei doi sunt împreună de aproape trei ani şi îşi consumă povestea de dragoste atât în timpul turneelor (când competiţiile masculine coincid ca program cu cele ale fetelor), dar şi în afara lor, în Monaco sau Los Angeles, acolo unde şi-au cumpărat vile ”de vacanţă”.

Dimitrov este galant cu Maria şi îi trimite, după cum singur a povestit, buchete de câte 500 de trandafiri. La rândul ei, nici rusoaica nu se uită la bani când vine vorba de cadouri, oferindu-i iubitului ei un Porsche 911 Carrera 4S.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net