Oscar Pistorius, despre iubita pe care a ucis-o: „Încă simt mirosul sângelui ei”

Ultima actualizare:

    Sportivul vrea să scape de pușcărieFoto: Getty
Sportivul vrea să scape de pușcărieFoto: Getty

Atletul sud-african a acordat un interviu în care a vorbit despre noapte în care și-a omorât iubita, pe Reeva Steenkamp. Oscar Pistorius (29 de ani) insistă și acum că este nevinovat. Acesta urmează să-și afle sentința și riscă să petreacă până la 15 ani de închisoare.

Campionul paralimpic susține că a împușcat-o pe Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013 prin ușa de la baie pentru că a confundat-o cu un hoț, relatează Mirror. Oscar Pistorius a acordat un interviu ce va fi difuzat în Marea Britanie vineri (23 iunie), în care a povestit cum a decurs noapte în care a omorât-o pe iubita lui: „Am auzit un zgomot în baie și fără să-mi dau seama am tras două focuri. Am deschis ușa și am văzut-o pe Reeva pe toaletă. Și în acel moment mi-am dat seama că am ucis-o. Știam că e moartă. M-am așezat în genunchi și am luat-o în brațe. Era sânge peste tot și nu știam ce să fac. Voiam să o ridic de jos, dar era atât de mult sânge că nu mă puteam ridica. Aveam impresia că Reeva respira. (...) Am ucis-o pe Reeva și va trebui să trăiesc cu asta. Încă simt mirosul sângelui ei”.

De asemenea, Oscar Pistorius susține că nu poate dormi și că are coșmaruri Reeva. 

Reeva Steenkamp avea doar 30 de ani
Reeva Steenkamp avea doar 30 de ani

Oscar Pistorius a ucis-o pe iubita lui, Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiților (14 februarie), în anul 2013. Acesta a fost găsit vinovat de omor prin imprudență în 2014, atunci fiind condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Sportivul a petrecut doar un an la închisoare, apoi a fost plasat în regim de arest la domiciliu.

Cu toate acestea, Parchetul a făcut apel și a obținut încadrarea faptei sportivului la omor. Familia lui Oscar Pistorius susține că o gașcă de infractori a amenințat că îl va bate și îl va viola pe sportiv în închisoare, dacă rudele lui nu vor plăti o sumă considerabilă ca să-l scape. Pistorius riscă să-și petreacă următorii 15 ani în pușcărie, pentru că a ucis-o pe iubita lui Reeva Steenkamp, în casa lui din Pretoria, pe 14 februarie 2013. În două săptămâni, Oscar Pistorius își va afla sentința devinitivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net