Andrei Pavel, însoţit de iubită la Cluj

Ultima actualizare:

    Tamira Paszek a descoperit  ClujulFoto: Faceboock
Tamira Paszek a descoperit ClujulFoto: Faceboock

Andrei Pavel s-a stabilit de aproape 3 luni la Cluj Napoca, acolo unde a fost însoţit, pentru câteva zile, şi de iubita lui, austriaca Tamira Paszek.

Motivul pentru care Andrei Pavel a ales să se mute temporar în oraşul ardelean este unul îmbucurător pentru tenisul românesc: „Cneazul” este, oficial, antrenorul lui Patrick Ciorcilă (18 ani), unul dintre cei mai promiţători tenismeni din România. Pentru Pavel, care e în continuare şi căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciorcilă e al patrulea jucător pe care îl antrenează, după sârboaica Jelena Jankovic, austriaca Tamira Paszek şi germanul Benjamin Becker.

De când au devenit un cuplu, Pavel (40 de ani) nu o mai antrenează pe austriaca Tamira Paszek (23 de ani), cea care i-a devenit între timp iubită, aşa cum a recunoscut în vară, în exclusivitate pentru Click!, românul. Chiar dacă Tamira s-a pregătit mai mult în Austria în inter-sezon, ea fiind nevoită să-şi revină după o accidentare, şi-a luat câteva zile libere pentru a sta alături de iubitul ei la Cluj. Unde, ca să se simtă ca acasă, a mers chiar la un restaurant care să-i ducă aminte de ţara natală: Bistro Viena. 

„În timpul unei plimbări foarte plăcute prin Cluj, m-am oprit într-un loc care-mi aduce aminte mult de casă”, a scris austriaca pe Facebook.

Tamira Paszek a descoperit  Clujul
Tamira Paszek a descoperit Clujul

Andrei Pavel
Andrei Pavel
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net