Viteză de Cartea Recordurilor! Prins pe motocicletă, cu 615 km/h

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un motociclist italian căruia i s-a suspendat carnetul face apel în justiţie după ce autorităţile l-au acuzat că ar fi gonit pe stradă cu o viteză de... 615 km/h.

Paolo Turina (26 de ani), care a mai primit şi o amendă de 220 de euro, vrea să demonstreze că radarele au fost defecte, întrucât este imposibil ca motocicleta sa să fi atins o asemenea viteză.

'Dacă aş putea merge aşa repede, mi-aş înscrie motocicleta în campionatul mondial MotoGP. Valentino Rossi n-ar avea nicio şansă în faţa mea. Ce credeau poliţiştii că au prins? Un avion cu reacţie? Dacă tribunalul va menţine decizia poliţiei, mă voi înscrie în Cartea Recordurilor', a declarat italianul, din Cernusco Lombardone.

Vezi VIDEO cu duelul dintre un motociclist şi un pilot de avioane

Poliţiştii susţin că radarele mergeau perfect, dar că cel mai probabil un funcţionar a făcut o eroare atunci când a redactat actele.

Pe aceeaşi temă:

Spania: Una din 5 şoferiţe vrea viteză fără restricţii

Au zburat prin aer cu maşina şi s-au înfipt în acoperiş VIDEO

Şoferiţă surprinsă pe Autostrada Soarelui cu 225 de km/h

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net