Un copil de doi ani trăieşte cu 50 de ace în corp - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un băieţel de doi ani din Brazilia a juns la spitalul central din micul oraş Ibotirama cu nu mai puţin de 50 de ace de cusut în corp. Se pare că acestea au fost înfipte unul câte unul în trup şi nu înghiţite.

Medicii care îl îngrijesc speră să scoată majoritatea acelor lungi până la 5 centrimetri, dar pentru că unele se află în plămâni, aceştia trebuie să aştepte până în momentul în care copilul îşi va îmbunătăţi capacitatea respiratorie.

"Unele dintre ele nu pot fi îndepărtate deoarece se află mult prea aproape de organele vitale sau chiar în ele", a povestit unul dintre chirurgi, dr.Luiz Cesar Soltosk.

Mama băiatului, menajeră de meserie, l-a adus la spitalul din Ibotirama, joi dimineaţa, spunând că micuţul al cărui nume nu a fost dezvăluit presei, acuza dureri. Trei zile mai târziu, după ce radiografiile au dezvăluit cauza problemei, copilul a fost transferat la un spital din Barreiras.

simeon stalpnicul png

Pe aceeaşi temă:

I-au scos din stomac un kg de chei, fiare şi monede

A înghiţit 100 de cuie, unul câte unul

Mama a mărturisit că nu ştie cum au ajuns acele în corpul fiului său, dar poliţia a deschis deja o investigaţie analizând posibilitatea ca băiatul să fie victima unui ritual de magie neagră.

Soltoski este de părere că acele i-au fost înfipte unul câte unul în trup, deoarece ar fi fost imposibil ca băiatul să le fi înghiţit.

Vezi VIDEO aici

"Credem că acest lucru a fost posibil doar prin penetrare deoarece am găsit ace în plămâni, în piciorul stâng şi în diferite părţi ale toracelui. Nu aveau cum să ajungă acolo prin ingestie", a mai declarat medicul.

Copilul se află în prezent la terapie intensivă, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil de când a fost internat.

Citeşte şi:

Medicii i-au scos o cheie din gât unui soldat irakian VIDEO

I-au găsit în stomac 78 de linguri şi furculiţe

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net