Spania: Competiţie Moto transformată în show erotic VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Peste 3.000 de fani ai sportului pe două roţi au avut parte de un spectacol cu surprize erotice, spectatori minori şi poliţie.

A noua ediţie a concursului de motociclete Moto Club-Horadada 12+1, din satul Pilar de la Horadada, provincia spaniolă Alicante a beneficiat de prezenţa a peste 3.000 de fani, de toate vârstele din care 25% copii şi pensionari.

Vezi aici VIDEO de la eveniment

Competiţia de motociclete s-a desfăşurat normal, fără incidente, cu un program de desene pentru copii şi daruri pentru câştigători. Un spectacol care ar fi trebuit să încheie o zi de sărbătoare a devenit fierbinte, sub privirile curioase ale celor mici.

       Citeşte şi:               Târgul "Expo Erotik" a fost închis de Commisariatul din Pisa

Deşi nu era prevăzut în program, atmosfera şi muzica au inspirat un motociclist şi câteva domnişoare, care au urcat pe scenă şi au oferit un spectacol de striptease, care a degenerat într-o controversată provocare erotică.

Inhibiţiile şi hainele au "zburat" una câte una până când s-a ajuns la o adevărată incitare sexuală a fost întreruptă de echipajele de politie. Protagoniştii spectacolului ad-hoc sunt anchetaţi de poliţie pentru mai multe infracţiuni printre care şi aceea de expunere erotică în public, la care au asistat minori.

Organizatorii, care speră să nu le fie interzisă competiţia sportivă, au declarat pentru ziarul El Mundo "că show-ul a fost anunţat la microfon de prezentator, iar părinţii ar fi trebuit să fie responsabili pentru ceea ce vizualizează spectatorii minori".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net