Apartament al Papei Ioan Paul al II-lea, vândut unui homosexual

Ultima actualizare:

Apartamentul aparţinea unei femei care a decedat la vârsta de 93 de ani în anul 1993, când în Spania nu existau legi privind cuplurile de homosexuali şi a căsătoriilor dintre aceştia.

Alberto, unul dintre cei doi bărbaţi care locuiesc în apartamentul din Madrid, susţine că în anul 1998 a avut o problemă la acoperiş şi astfel a decis să îl cheme pe proprietar. A descoperit cu mirare că a primit răspuns de la unul din reprezentanţii Papei din Spania de la acea vreme, monsignore Lajos Kada, de la care a cumpărat, ulterior, apartamentul.

Spaniolul susţine că deţine documentul de vânzare-cumpărare în care numele vânzătorului este Karol Wojtyla (numele de botez al lui Papa Ioan Paul al II-lea).  În momentul de faţă Alberto trăieşte alături Miguel Angel, cu care s-a căsătorit pe data de 11 iunie în anul 2008.

"Lucrurile s-au schimbat în bine în ultimii 10 ani. Noua lege înseamnă egalitate în drepturi pentru toţi cetăţenii" a declarat Miguel, preşedinte al Asociaţiei de Lesbiene, Homosexuali, Transsexuali şi Bisexuali din Madrid.

Vezi aici FOTO cu cei doi spanioli în fosta casă a Papei şi cu actul de vânzare-cumpărare

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net