Londra, vizată de atacuri teroriste, avertizează Scotland Yard

Ultima actualizare:

Companiile din City ar trebui să fie pregătite pentru raiduri cu luări de ostatici implicând un număr mic de atacatori, echipaţi cu arme şi dispozitive explozive improvizate, a avertizat responsabilul poliţiei britanice.

Avertismentul - cel mai clar lansat de Scotland Yard - sugerează că o organizaţie teroristă ar putea pregăti un atac asupra Londrei la începutul anului viitor. Potrivit The Sunday Times, poliţia londoneză se află în stare de alertă în urma unor discuţii privind atacuri, interceptate pe un important site islamist radical în urmă cu două săptămâni. Unul dintre participanţii la discuţii sugera că atacatorii ar putea folosi arme automate pentru a ataca cluburi de noapte, centre sportive sau centre evreieşte din capitala Marii Britanii.

"Înainte, erau doar speculaţii, dar acum avem informaţii privind un complot care presupune comiterea unui atac în Londra", a afirmat un responsabil al serviciilor de securitate. La rândul său, Patrick Mercer, preşedintele Comisiei antiterorism din Camera Comunelor, a declarat că ameninţarea este "foarte reală".

În noiembrie 2008, un commando format din 10 persoane a atacat mai multe hoteluri şi cafenele din oraşul Indian Bombay, 174 de oameni fiind ucişi şi peste 300 răniţi în urma luptelor care au avut loc timp de mai mult de trei zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net