Austria: Cinci oameni ucişi de o explozie provocată de gaz

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Peste 100 de morţi într-un incendiu din Bangladesh - VIDEO

Explozie la CET Bacău: un om a murit, altul a fost grav rănit

Salvatorii au scos două cadavre dintre dărâmături, un al treilea după ora 22.00 GMT (vineri, 01.00, ora României) şi pe ultimul înainte de ora 00.00 GMT (vineri, 03.00, ora României).

Explozia, care s-a produs cu puţin înainte de ora 06.00 GMT (09.00, ora României), dintr-un motiv care rămâne, în continuare, necunoscut, aparent într-un sistem de canalizare, a avut loc într-o casă de locuit cu două etaje şi a antrenat evacuarea câtorva zeci de locuitori din vecinătate, în parelel furnizarea de gaze naturale fiind întreruptă în sudul oraşului, a precizat un purtător de cuvânt al pompierilor, Franz Resperger. Casa s-a prăbuşit în mare parte, imediat după explozie, şi a luat foc.

Cele cinci persoane moarte, trei bărbaţi şi două femei, locuiau în casă. Trei persoane dintr-o casă vecină au fost spitalizate din cauza unor emanaţii de fum.

Pompierii au adus o macara cu care au ridicat acoperişul surpat al casei, pentru a permite salvatorilor să stingă focarul incendiului.

Treizeci de unităţi de pompieri, adică aproximativ 500 de oameni, se aflau la faţa locului, dar şi aproximativ 12 ambulanţe şi 50 de medici de urgenţă, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Acest accident este cea mai gravă explozie provocată de gaze naturale din Austria, de la cea care a avut loc la 2 decembrie 1999, la Wilhelmsburg, de asemenea în Austria Inferioară, în care au murit zece persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net