Un vagabond, recuperat de familie datorită sex-appealului său

Ultima actualizare:

    Xili Bro a devenit celebru pe Internet, datorită imaginii sale extrem de sexy
Xili Bro a devenit celebru pe Internet, datorită imaginii sale extrem de sexy

Fotografia realizată de o amatoare care s-a plimbat pe străzile Chinei, în care apărea un tânăr extrem de sexy şi cu un stil aparte, a făcut înconjurul lumii, pe diverse bloguri.

Imaginea unui vagabond chinez, care mergea liniştit pe stradă, în timp ce fuma o țigară, i s-a părut foarte interesantă fotografei, care nu a ezitat să îl imortalizeze. Femeia a fost atrasă de aspectul vagabondului, care i s-a părut extrem de sexy.

Xili Bro, vagabondul ciufulit, cu o țigară în colțul gurii și cu un apreciat stil vestimentar underground, a primit mii de comentarii pe Internet. Mai mult decât atât, unii internauți i-au preluat imaginea şi l-au transformat într-un fotomodel pentru casa de modă Cristian Dior sau chiar l-au substituit pe Leonardo di Caprio, în imaginile din "Titanic".

Odată ce a fost postată pe Internet, fotografia a fost preluată de mai multe ziare chinezești şi bloguri din întreaga lume, ajungând și în fața ochilor familiei tânărului, care nu mai ştia nimic despre el. Bro dispăruse de acasă în urmă cu 11 ani. Astfel, bărbatul a fost recunoscut și recuperat de familia sa.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net