Aici îţi poţi petrece Sfârşitul Lumii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Nu putem prezice viitorul, dar ne putem pregăti pentru el", este mesajul transmis de un american care propune celor dornici să supravieţuiască Apocalipsei 20 de adăposturi antinucleare a câte 200 de locuri fiecare.

Acestea vor fi repartizate pe întreg teritoriul Statelor Unite. Cu alte cuvinte, 4.000 de oameni vor supravieţui sfârşitului lumii dacă apelează la serviciile acestei firme. Un loc, la 80 de metri sub pământ, costă 50.000 de dolari, tariful fiind la jumătate pentru copii, în preţ fiind inclusă gratuit şi cazarea unui animal de companie pentru fiecare familie.

     Mai citeşte:          Iată cea mai sigură casă din lume!          Ai locui într-un closet de 1,6 milioane de dolari?          Casa care stă cu fundu-n sus

Robert Vicino primeşte circa o sută de solicitări zilnic. Americanul, născut în Italia, vrea să construiască "Arca a lui Noe", astfel că cei selectaţi trebuie să aibă cele mai diferite profesii, pentru că, potrivit acestuia, "nu vrem să avem doar medici şi nici un instalator".

Buncărele sale blindate, unele noi, unele foste buncăre ce datează din perioada Războiului Rece, aflate acum în curs de refacere, sunt concepute pentru a rămâne sub apă 500 de ore, pentru a rezista la temperaturi externe de 700 de grade, la vânturi de 700 km/h şi la cutremure de pământ cu o magnitudine de 10 grade pe scara Richter.

Primul adăpost, situat în statul California, va fi gata în septembrie.

"Într-o zi, ceva ne va determina să dorim să ne refugiem într-un adăpost. Noi doar propunem o soluţie. NASA susţine că nu se va întâmpla nimic în decembrie 2012, dar rămân alte scenarii catastrofale, de la terorism nuclear, la erupţii vulcanice uriaşe, furtună solară, cometă ucigaşă sau atacuri chimice şi bacteriologice", afirmă directorul companiei Vivos, Robert Vicino.

"Nu este neapărat vorba despre 2012. Orice se poate întâmpla mâine sau peste 20 de ani", avertizează Robert Vicino, care mărturiseşte că cel mai mult se teme de "anarhia socială şi economică".

Sala de mese

simeon stalpnicul png

Camera copiilor

simeon stalpnicul png

Sufrageria

simeon stalpnicul png

Date tehnice

Adâncime: 80 de metri

Număr buncăre: 20

Capacitate buncăr: 200 locuri

Cost apartament: 50.000 $

Rezistenţă: 500 ore sub apă

Astfel de “apartamente” pot fi cumpărate cu 50.000 $

simeon stalpnicul png

La ce serveşte

Război nuclear, chimic sau biologic

Întoarcerea planetei

O perioadă de furtuni solare

Potop

Inversarea polilor magnetici ai Pământului

Ciocnirea Terrei cu o cometă ori un asteroid sau o super-erupţie vulcanică

Aşa este organizat buncărul. Adăposturile, răspândite pe întreg teritoriul SUA

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net