Ai mânca aşezat pe un WC sau cocoţat în copac? Iată cele mai ciudate localuri din lume

Ultima actualizare:

Restaurantul casă în copac (Noua Zeelandă)

Acest ciudat local şi-a început viaţa ca o campanie publicitare pentru "Pagini Aurii". Ideea a constat în ridicarea unei construcţii într-un copac, folosind numai resurse ce apar în directoarele companiei.

image

image

Pelican Bar (Coasta de Sud a Jamaicăi)

Acest bar este amplasat pe o barieră de nisip la un kilometru distanţă de plajă. E un loc unic pentru un apus sau răsărit. Barul e specializat pe vânzarea de bere şi rom de prin părţile locului.

image

image

Restaurantul cu paturi (Miami, SUA)

BED este cel mai relaxant local din celebrul oraş american. Saltele uriaşe cu multe perne te fac să te relaxezi la o întâlnire încinsă sau la o petrecere organizată. Încălţămintea rămâne la uşă, clienţii trăgându-şi peste şosete o altă pereche oferită de angajaţii localului.

image

image

Restaurant cu specific militar (Liban)

La "Buns and Guns" din Beirut totul este bazat pe tema militară, de la decor şi până la numele trecute în meniu. Sunete de elicopter se pot auzi pe fundal.

image

image

Restaurant cu temă spitalicească (Letonia)

"Hospitalis" e un local recent inaugurat la Riga. Totul arată ca un cabinet medical, clienţii fiind trataţi ca nişte pacienţi. Chelneriţele au uniforme specifice cadrelor medicale, dar mult mai incitante. Mâncarea este servită în recipiente din sala de operaţie, preţurile de aici fiind foarte piperate.

image

image

Restaurant cu tematica decesului (Ucraina)

Un grup de "pompişti-funebrişti" au clădit primul astfel de local. Este vorba de un coşciug lung de 22 de metri, în interiorul acestuia fiind amenajat restaurantul. Meniul include o gamă largă de produce printre care şi cel numit "Haide să ne întâlnim în paradis".

image

image

Restaurantul toaletă (Taiwan)

Această ţară are un celebru lanţ de astfel de restaurante, în care te poţi aşeza pe vase de WC şi poţi mânca din chiuvete amenajate. Localul se găseşte în oraşul Taipei.

image

image

Restaurant subacvatic (Maldive)

Itha este primul restaurant din lume care are vedere subacvatică. Este situat la cinci metri sub nivelul Oceanului Indian şi este înconjurat de un recif de corali.

image

image

Restaurantul aerian (Belgia)

Acest ciudat loc de a lua masa combină consumul de delicatese cu o cursă unică spre cer. Clienţii sunt ridicaţi la 50 de metri înălţime, iar bucătarul este luat şi el pe sus. "Resturantul" foloseşte o macara mobilă pentru a ridica platforma cu cele 22 de scaune şi o masă dreptunghiulară.

image

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net