8.755 de bărbaţi s-au bătut pe o femeie

Ultima actualizare:

"Mă cheamă Zhang Mengqian, sunt studentă şi cred că sunt o persoană atractivă, dar în mod ciudat, nu îmi găsesc un iubit. Oricum, cred în destin. Dacă împărtăşeşti dorinţa de a mă cunoaşte, te rog, vino în faţa clădirii în care locuiesc, pe 11 martie, între orele 12.30 şi 12.50 şi stri­­gă-mă. Eu te voi observa, dacă eşti genul meu de bărbat, voi coborî şi te voi săruta".

Tânăra chinezoaică de 19 ani a lipit acest anunţ pe zidul Universităţii Ştiinţelor Electronice şi Tehnologiei, unde învaţă. Ea nu s-a gândit că în campusul facultăţii raportul de 25 de băieţi la o singură fată i-ar putea crea anumite probleme.

Cert este că, joia trecută, la ora stabilită, afară, în faţa camerei unde stă tânăra s-au adunat 8.755 de băieţi, dornici de o relaţie.

"Nu toţi erau studenţii acelei facultăţi, dar ştirea s-a răspândit incredibil de repede.Culmea e că la urechile noastre nu a ajuns, aşa că în curtea campusului părea a fi o manifestaţie spontană. Am răsuflat uşuraţi când am aflat care era de fapt motivul aglomeraţiei", a spus Li Zian, directoarea Universităţii.

Zhang Mengqian nu a coborât pentru a-şi alege iubitul, dar nici nu s-a lăsat bătută. "Voi mai da un anunţ, dar de această dată regulile pe care le voi impune vor fi mult mai stricte. Sunt copleşită de numărul admiratorilor", a declarat tânăra.

Pe aceeaşi temă:

Vrăjeală de agăţat: «Mor dacă nu fac sex»

La 107 ani, îşi caută la matrimoniale al 23-lea soţ

Sutienul care "vânează" soţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net