A murit după ce tigrii i-au smuls mâna din umăr - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost sfâşiat de doi tigri bengalezi, în timp ce încerca să facă o fotografie, la o grădină zoologică din Guwahati, nord-estul Indiei.

Se pare că turistul s-a căţărat peste gardul de siguranţă şi a întins mâna printre barele de la cuşca tigrilor, pentru a prinde un cadru cât mai bun, la poza ce voia să o facă..

Vezi aici VIDEO. ATENŢIE! Imagini şocante

Însă, într-o clipă de neatenţie animalele s-a năpustit asupra indianului şi l-au muşcat de braţ, sub privirile îngrozite ale soţiei şi ale celor doi copii ai săi.

    Citeşte şi:       Vizitator sfâşiat de urs, la Zoo - VIDEO       FOTO Şocant! A căzut în cuşca ursului, la Zoo

Îngrijitorii de la Zoo au încercat să le distragă atenţia tigrilor, i-au bătut şi au încercat să-i sperie însă fiarele n-au cedat până când nu i-au smuls mâna turistului inconştient.

"Omul a ignorat avertizarea îngrijitorilor, a sărit peste primul gard de protecţie şi s-a apropiat prea mult de cuşca unui cuplu de tigri bengalezi. După ce a băgat mâna printre gratii, au urmat momente de groază", explică administratorul grădinii zoologice.

Victima, pe numele său Jayaprakash Bezbaruah a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat întrucât urma a pierdut a prea mult sânge.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net