Ucis de guma de mestecat care i-a explodat în gură

Ultima actualizare:

Vladimir Lihonos (25 de ani), student al Facultăţii de Chimie din cadrul Universităţii Politehnice din Kiev, a murit înecat cu propriul sânge, la doar câţiva metri distanţă de restul familiei sale.

image

"Era la computer, la mine în cameră. Când dintr-o dată s-a auzit o bubuitură asurzitoare şi am mers cu mama să vedem ce s-a întâmplat. Imaginile erau terifiante, sânge peste tot, Vladimir era în continuare pe scaun, cu mâinile pe tastatură şi nu mai avea jumătate din faţă. Îi explodase.", a declarat poliţiştilor, fratele victimei.

image

Pe masa calculatorului s-au descoperit un pachet de gume de mestecat, o cutiuţă cu pudră de acid citric şi un alt recipient cu o substanţă chimică necunoscută, sub formă de praf.

Se pare că, înainte de a o mesteca tânărul avea obiceiul de a "trece" guma prin praful cu aromă de citrice. Fapt de la care i s-a tras moartea, întrucât, distras de computer, Vladimir a confundat cele două recipiente.

image

Anchetatorii au descoperit că substanţa necunoscută de pe biroul studentului, era un explozibil de trei ori mai puternic decât TNT-ul.

"Nu ne învaţă la facultate cum să preparăm substanţe explosive, însă procedeele pot fi găsite pe internet. Am cumpărat substanţele de care aveam nevoie şi ne-am pus pe treabă. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu Vladimir. Am vrut să ne fabricăm cateva petarde şi artificii.", a mărturisit Ilya, un coleg al victimei.

Uite cum a obţinut studentul un explozibil atât de puternic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net