Cel mai mare câine din lume se află în Arizona, SUA

Ultima actualizare:

Geroge este un dog german (sau Marele Danez), în vârstă de patru ani, ce locuieşte alături de stăpânul său, în oraşul american Tucson.

Şi cum un câine de asemenea dimensiuni este un mare devorator de alimente, David şi Christine Nasser stăpânii uriaşului George, "investesc" în ineditul patruped, peste 50 de kilograme de mâncare pe lună.

image

"Îl avem de când avea 7 săptămâni, ştiam că este o rasă ce atinge dimensiuni impresionante, însă nu credeam că va creşte atât de mare", explică stăpânii.

image

"Are un metru şi zece centimetri înălţime, la umăr iar de la nas până la coadă măsoară 2,11 metri. În peste 45 de ani de carieră veterinară nu am văzut un câine atât de mare", mărturiseşte doctorul veterinar William Wallace, din Tucson.

image

Pentru moment, stăpânii lui George aşteaptă confirmarea de la oficialii Guinness World Record, pentru a şti cu exactitate dacă deţin cel mai mare câine din lume.

    Mai citeşte:         Are interzis la câini după ce și-a făcut dalmaţianul obez         Un câine paralizat, pus pe picioare de celulele din nas

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net