Putin, pe un Harley Davidson la festivalul motocicliştilor de la Sevastopol - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Premierul rus, Vladimir Putin, a participat, sâmbătă, la un festival al motocicliştilor desfăşurat la Sevastopol, unde a ajuns cu o motocicletă Harley Davidson, relatează postul de televiziune Russia Today, în pagina electronică.

Putin, îmbrăcat în haine de culoare neagră şi purtând ochelari de soare şi mănuşi, a sosit în fruntea unei coloane de motociclişti, fiind primit cu aplauze de cele câteva sute de participanţi la festival, conform Mediafax.

Motocicleta sa, de tip Harley Davidson, era împodobită cu steagurile rusesc şi ucrainean.

simeon stalpnicul png

Mii de persoane se adună în fiecare an la Sevastopol, pentru un festival de două zile al motocicliştilor. Ediţia din acest an, cea de-a 14-a, este dedicată împlinirii a 65 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste şi prezintă modele de motociclete din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La ediţia de anul trecut a festivalului au participat 5.000 de motociclişti.

Putin s-a întâlnit sâmbătă cu preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici, căruia i-a mulţumit pentru atmosfera favorabilă a relaţiilor ruso-ucrainene, şi i-a felicitat pe marinari înaintea Zilei Marinei, care va fi marcată duminică. "Mâine, marinarii ruşi şi ucraineni vor fi împreună, aşa cum au fost naţiunile noastre timp de multe secole", a spus premierul rus.

"Multe mulţumiri pentru aceasta liderilor ucraineni şi, în primul rând, preşedintelui Viktor Ianukovici - pentru decizia privind Flota rusă a Mării Negre şi pentru atmosfera pe care o creează în relaţiile dintre ţările noastre surori", a adăugat Putin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net