Fetiţă de şapte ani vândută ca sclavă sexuală de sora mai mare

Ultima actualizare:

Totul a început cu o invitaţie la o petrecere pe care adolescenta a primit-o de la un amic al său. Împreună cu sora sa, cele două fete au mers la un apartament situat pe strada lor, din Trenton, New Jersey (SUA) locaţie în care trebuia să aibă loc distracţia.

Doar că pentru minoră, petrecerea s-a transformat într-un adevărat coşmar. Toţi cei şapte bărbaţi prezenţi la "distracţie" au violat-o în grup pe micuţa, în vârstă de doar 7 ani. Timp în care fata cea mare nu doar a privit bătaia de joc a surorii sale, dar a şi primit bani de la violatori.

"Imaginaţi-vă ca avem un caz în care un copil şi-a obligat sora să meargă într-un apartament şi să se lase violată de mai mulţi oameni. Este monstruos", a declarat şeful Poliţiei din Trenton, căpitanul Joseph Juniak.

Seara, părinţii au alertat poliţia crezând că au fugit de acasă. De fapt, fetele se aflau într-o clădire din zona în care locuiesc fetele.

Filmul violului

În apartament, după ce a întreţinut raporturi sexuale cu cei şapte bărbaţi, fata de 15 ani i-a dat bani surorii sale mai mici şi i-a spus să le permită acestora să o atingă.

"De la simple atingeri s-a ajuns direct la viol", a spus căpitanul Juniak. "Au ameninţat-o că o vor ucide dacă va ţipa sau dacă va spune cuiva ce a păţit", a continuat poliţistul.

Când cei şapte au terminat, micuţa de 7 ani s-a îmbrăcat şi a plecat plângând spre casă, iar sora sa a rămas în compania bărbaţilor. Acasă, poliţiştii vorbeau cu părinţii despre posibila dispariţie a fetelor. Totul a ieşit la iveală când micuţa violată le-a povestit părinţilor şi poliţiştilor chinul prin care abia trecuse.

Sora ei a fost arestată şi acuzată de hărţuire sexuală gravă, prostituţie şi alte crime. Nu s-a dat nicio decizie însă un procuror a cerut judecarea ei ca adult. Cei şapte violatori nu au au mai fost găsiţi la faţa locului, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea identităţii acestora.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net