Abramovici, chef de 47.000 $ la un român

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miliardarul rus Roman Abramovici a luat prânzul, împreună cu familia sa şi cu trei prieteni la un restaurant din New York. Proprietarul localului este Nelu Bălan, un român din Botoşani.

Patronul echipei Chelsea Londra a plătit vineri, pentru un prânz la restaurantul Nello's din New York, fabuloasa sumă de 47.221 de dolari.

Miliardarul a lăsat şi un bacşiş generos: 5.000 de dolari pentru norocosul chelner care l-a servit. Nello Bălan a povestit că, de cum i-a văzut aşezându-se la masă, şi-a dat seama că excelenţa şi perfecţiunea vor conta pentru clienţii săi de lux mai mult decât preţul. 

simeon stalpnicul png

79 de minute a stat la masă familia Abramovici, timp în care a savurat delicatesele puse la dispoziţie de bucătarii celebri ai restaurantului "Nello's", din buricul New York-ului.

simeon stalpnicul png

Roman Abramovici a băut vinuri de peste 35.000 de dolari, în timp ce iubita lui, Daria Zhukova, care este însărcinată, s-a mulţumit să consume o apă minerală de 12 dolari.

Mai citeşte:

Abramovici şi-a pus laser anti-paparazzi pe yacht

A băut de peste 35.000 $

simeon stalpnicul png

- LA TACHE ROMANEE: Acesta este cel mai pur, cel mai aristocratic şi cel mai scump Pinot Noir. Este un etalon după care se judecă toate celelalte vinuri de Burgund. A apărut în 1635, în sudul Franţei.

simeon stalpnicul png

- CHATEAU PETRUS: Provine dintr-o vie plantată în 1925. Toate vinurile din 1948 şi până astăzi sunt unanim apreciate de toţi specialiştii, întrunind un maximum de puncte din partea tuturor juriilor.

simeon stalpnicul png

- CRISTAL ROSE magnum: Cea mai scumpă şampanie din lume. Provine din strugurii unei vii de lângă Bordeaux, Franţa, al cărei perimetru este de doar 1,5 hectare.

simeon stalpnicul png

Nelu Bălan e prieten cu lumea bună din SUA

Nello Bălan este de fel din satul Rediu, comuna Răuseni, judeţul Botoşani. A fugit în perioada comunismului în Israel şi, de acolo, a ajuns în Elveţia.

După revoluţie s-a stabilit īn America, unde a pus bazele unei afaceri care i-a adus succesul şi prietenia cu tot ce înseamnă lume bună pe mapamond. Este prieten la cataramă cu George W. Bush.

simeon stalpnicul png

Īn restaurantul celebru servesc masa actorii Jack Nicholson şi Robert De Niro.Pierce Brosnan, protagonistul filmului „James Boond - Agentul 007", este şi el un cunoscut afaceristului botoşănean.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net