Un octogenar din Gaza are 430 de nepoţi

Ultima actualizare:

Potrivit BBC, bărbatul are 30 de copii şi de-a lungul anilor a avut, în total, 11 neveste. În momentul de faţă, Abu are doar patru neveste, una dintre acestea fiind cu 50 de ani mai tânără decât el.

Bărbatul trăieşte în oraşul  Khan Younis unde a devenit un fel de legendă pentru numărul mare de descendenţi pe care îi are. "Am fost un copil singur la părinţi, aşa că mi-am dorit mereu o familie mare şi de-a lungul timpului a devenit un fel de hobby pentru mine" a declarat bărbatul, potrivit sursei citate. Cel mai mic copil al octogenarului are vârsta de doar doi ani

Abu încă reuşeşte să îşi aducă aminte numele tuturor celor 30 de copii ai săi. Bărbatul a spus că pe lângă aceştia a mai avut 11 copii care au decedat de-a lungul timpului.

Numărul locuitorilor din Fâşia Gaza creşte cu aproximativ 5% anual. În jur de 1,5 milioane de oameni trăiesc pe o întindere lungă de 40 de kilometri şi cu o lăţime care variază între 6 şi 12 kilometri.

"De fiecare dată când se naşte un copil la noi în familie, sacrificăm o capră. Nu îmi e frică să fac copii în gaza, chiar dacă teritoriul este mic, pentru că dacă pierd 200 de nepoţi, tot mai rămân cu 200" a declarat la sfârşit gazanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net