Obsedată să aibă gemeni, naşte a 14-a oară

Ultima actualizare:

Sara Foss a născut prima oară la 16 ani. Experiența a fost atât de traumatizantă, încât a decis că nu va mai face copii. Însă, zece ani mai târziu, ea a mai adus pe lume un bebeluș.

"Am depăşit teama de travaliu, naşterea nu-mi mai dă batăi de cap deloc. Este minunat!" a mai adăugat englezoaica, care de atunci s-a pus pe făcut copii. Visul ei este să aibă gemeni sau tripleți.

Sara are acum 39 de ani și va naște în curând a 14-a oară. Din păcate pentru ea, este vorba despre un singur copil.

"Vreau gemeni, aceasta este singura dezamăgire a sarcinii, dar mereu există o dată viitoare. Voi continua să încerc, asta este sigur", a mai spus femeia, care primește din partea statului o indemnizație anuală de 50.000 de lire sterline, de pe urma copiilor.

Nume excentrice pentru copii

La prima vedere, Sara Foss pare că ar avea nevoie de un consult psihologic, la a doua vedere, la putea s-o diagnosticăm și fără studii de profil. Femeia nu este obsedată numai de gemeni și tripleți, ci și de denumirile cât mai ciudate ale odraslelor sale.

De exemplu, Malachi și Eli au fost botezați după personajele din filmul horror, Children of the Corn, iar Peppermint și-a căpătat numele după ce mama sa a poftit la bomboane cu mentă toată sarcina. Echo a apărut în peisaj după ce Sara s-a întâlnit cu niște ecologiști, iar pe Rogue o știți din filmul X-Men.

Fan al filmelor Stăpânul Inelelor, Matrix și Friday The 13th, englezoaica și-a botezat trei dintre copii Frodo, Morpheus și Voorhees (ultimul este un criminal în serie notoriu). Artemis este personaj de carte, cu instincte criminale, Baudelaire nu mai are nevoie de explicație, iar Blackbird s-a ales cu acest nume după ce mama sa a fost vizitată de un stol de ciori.

Mai citește:

Super-mămica: a născut de două ori cvadrupleţi şi o dată gemeni

La doar doi ani, şi-a ajutat mama să nască! VIDEO

O americancă va naşte în direct, pe internet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net