Să mori de râs, nu alta: cele mai haioase sicrie din lume!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă îţi vine greu să crezi, bizarele coşciuge sunt la mare căutare în Marea Britanie, tot mai mulţi oameni agreând ideea de a pleca din această lume într-un mod cât mai vesel.

Ele se găsesc în diferite versiuni: ca sticle de bere, telefoane mobile, skateboarduri, şopârle sau rechini. Pentru melomani, există coşciugul chitară, iar pasionaţii de mecanică pot fi înmormântaţi într-o maşină.

"Putem face de toate. Unul dintre clienţii noştri şi-a petrecut majoritatea vacanţelor în Orient Express, cu soţia, iar pentru înmormântare a cerut un coşciug care să semene cu un vagon. Apoi a venit să vadă dacă încape în el şi l-a plătit integral pe loc", a mărturisit directorul unei firme de pompe funebre specializată în sicrie ciudate.

Vezi unele dintre cele mai trăsnite coşciuge

Recent, un cuplu a comandat pentru băieţelul lor de zece ani un coşciug în formă de vas viking, în timp ce un alt tânăr a fost depus în locul de veci într-un Nokia E71 de culoare roz.

"Oferim familiilor îndurerate de pierderea suferită posibilitatea de a transforma acest eveniment trist într-unul puţin mai vesel. Nu toată lumea agreează această idee, însă unii dintre îndoliaţi se gândesc la cei rămaşi şi vor să-i facă să zâmbească", a mai spus el.

simeon stalpnicul png

Pe aceeaşi temă:

O firmă italiană de pompe funebre a lansat un calendar sexy

Înmormântare cu glume nesărate şi preot cherchelit

O moarte decentă costă 10.000 de euro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net