Maimuţa karatistă: te rupe de nu te vezi! - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un chinez, care-şi dresase maimuţele să facă demonstraţii de taekwondo pe străzile din provincia Hubei, s-a trezit snopit în bătaie de unul dintre învăţăceii săi.

Totul a avut loc în timpul unui spectacol susţinut de cele două animale pe un bulevard din Nshi, din estul Chinei.

Lo Wung, un bărbat în vârstă de 42 de ani, şi-a dresat maimuţele să facă show pentru mulţimilor adunate în faţa centrelor comerciale. Le-a învăţat câteva figuri de bază de taekwondo, le-a legat de gât cu o sfoară ca să nu scape şi apoi le-a îndemnat să-şi facă numărul. Numai că, în momentul în care chinezul s-a aplecat să-şi ia ceva dintr-o geantă, una dintre maimuţe l-a atacat şi, printre altele, i-a aplicat un picior în cap.

Până ca Wung să se dezmeticească, agresoarea i-a furat băţul din mână şi i-a aplicat o nouă corecţie: o lovitură de toată frumuseţea pe spate.

simeon stalpnicul png

"Am văzut una dintre maimuţe pocnindu-l în ochi. Atunci, dresorul a încercat s-o apuce de ureche, dar aceasta i-a răspuns trăgându-l de nas", a povestit unul dintre spectatori, care a realizat fotografiile.

"Săreau peste tot şi îl loveau. Toată scena era mai bună decât un film cu Bruce Lee", a mai spus el.

Pe aceeaşi temă:

«Fiara m-a făcut un monstru» VIDEO

simeon stalpnicul png

Wung a reuşit să-şi calmeze maimuţele de-abia după ce le-a legat cu funia care le atârna de gât.

"Era foarte furios pe ele, aşa că le-a pus să îngenuncheze cu mâinile legate la spate şi le-a făcut să regrete atacul perfid", a mai spus martorul.

Citeşte şi:

Zâmbiţi! Maimuţa Nonja face poze de 2.000 €

Maimuţele se feresc de gripă cu vin roşu

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net