Un român de 62 de ani a fost bătut în faţa carabinierilor - VIDEO

Ultima actualizare:

    Mihai M. a primit îngrijiri medicale sub ochii carabinierilor
Mihai M. a primit îngrijiri medicale sub ochii carabinierilor

Un episod petrecut acum o lună a fost scos la iveală acum, după ce victima agresiunii, un român de 62 de ani, şi-a revenit. A avut nevoie de 35 de zile de îngjiri medicale şi de 4 zile de spitalizare. A fost bătut de faţă cu oamenii legii, ba chiar mai mult, a fost acuzat că el ar fi fost agresorul.

O banală ceartă pentru o parcare într-un loc rezervat persoanelor cu handicap a degenerat într-o agresiune la adresa unui român. Episodul a avut loc la Fabrica di Roma (lângă Viterbo, la 55 de kilometri nord de Roma) acum circa o lună.

Vezi VIDEO pe adevarul.it!

Mihai M. (62 de ani) l-a avut invitat la cină pe Iulian S., împreună cu sora lui, cu soţia lui şi cu fiul lui în vârstă de două luni. Iulian a parcat maşina lângă locuinţa gazdei, pe un loc rezervat pentru persoanelor cu handicap.

Au încercat să rezolve pe cale amiabilă

De pe geamul locuinţei cei doi români au observat însă că maşina urma să fie remorcată, prin urmare au coborât să salveze ce se putea salva. În marea majoritate a cazurilor la astfel de contravenţii, dacă proprietarul ajunge în timp util maşina nu mai este ridicată, astfel că românii au simţit că e dreptul lor să insiste.

Mai mult, Iulian şi-a urcat familia în maşină pentru a pleca. La faţa locului se afla însă şi o patrulă de carabinieri care a decis că remorcarea poate continua, chiar dacă în maşină se aflau cele două femei şi bebeluşul.

Citeşte aici cum au decurs faptele în continuare şi cum a ajuns românul din victimă, agresor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net