Ucisă cu arbaleta de un criminal în serie italian - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Executată ca în Evul Mediu. Constănţeanca Diana Alexiu (23 de ani) a fost ucisă în Italia de un psihopat care ademenea prostituate şi apoi le vâna cu arbaleta. Poliţiştii italieni spun că tânăra se prostitua de cinci ani în Italia, timp în care familia ei ştia că locuieşte undeva prin Vaslui.

Autorităţile din Peninsulă aveau informaţii că tânăra se stabilise în localitatea Desenzano del Garda de lângă Udine, unde era prostituată de lux.

Rudele ei locuiesc în Constanţa şi nu cred că Diana a fost ucisă, ci arestată pentru că a furat o maşină şi a plecat în Italia.

"Mama ei mi-a trimis ieri (miercuri) dimineaţă un mesaj prin care îmi spunea că Diana a fost arestată de carabinieri, pentru că a furat maşina iubitului ei", a declarat Nicu Alexiu, bunicul tinerei ucise.

Citeşte mai multe amănunte despre acest caz:

Cadavrul româncei dispărute în mai, descoperit în locul indicat de ucigaş

Un presupus ucigaş în serie, implicat în dispariţia unei românce 

A fost găsit BMW-ul unei escort românce dispărută de pe 20 mai

Bărbatul spune că nepoata lui locuia de cinci ani în Vaslui, alături de Gabriel Mereuţă, un tânăr afacerist.

"Cred că s-au certat, iar Diana a fugit în Italia, cu maşina lui. El a dat-o în urmărire doar ca să se răzbune, pentru că l-a lăsat fără BMW", crede bătrânul.

Contactat telefonic, concubinul tinerei constănţence neagă acuzaţiile bunicului.

"Împreună cu Virgil, fratele Dianei, am răscolit toată Italia. Am fost chiar şi la o televiziune italiană încercând să dau de urma ei", a declarat Gabriel Mereuţă.

Tânărul spune că a angajat un avocat şi va asista la identificarea cadavrelor descoperite sub un viaduct de pe râul Torre, în provincia Udine.

"Un italian psihopat a ucis-o pe Diana şi alte trei fete, două românce şi o basarabeancă", spune concubinul femeii.

Maşina Dianei Alexiu, un BMW în valoare de 30.000 de euro, a fost găsită în urmă cu o aproape o lună, în localitatea Cervignano del Friuli.

Probele prelevate din autoturism i-au condus pe anchetatori la italianul Ramon Berloso (35 de ani).

Bărbatul a fost arestat luni, în timp ce se pregătea să îşi ucidă următoarea victimă. Arbaleta a fost găsită în portbagajul maşinii, iar italianul a recunoscut că el este autorul crimelor. Tot el le-a spus anchetatorilor unde a îngropat victimele.

simeon stalpnicul png

Ucigaşul i-a condus pe anchetatori la locul faptei

Criminalul în serie Ramon Berloso, în vârstă de 35 de ani, a fost capturat luni în gara din Padova după o urmărire ca în filme.

Circa 100 de poliţişti l-au vânat, sprijiniţi de elicoptere şi de câini. La interogatoriu, Berloso a recunoscut că a ucis-o pe românca Diana Alexiu şi pe o altă prostituată, numită Ilenia, în vârstă de 28 de ani. În trecut, el a mai fost condamnat pentru uciderea unui bărbat în Friuli.

Criminalul în serie a mărturisit că şi-a îngropat victimele sub un viaduct de pe malul râului Torre. Poliţia a găsit şi arma crimelor, o arbaletă.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net