Ei trăiesc cu rinichii poliţistului criminal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au aşteptat ani de zile ca cineva să le transforme suferinţa în speranţă de viaţă. Pentru patru români, aşteptarea a luat ieri sfârşit. Ficatul, rinichii şi corneea poliţistului care şi-a executat părinţii cu pistolul din dotare, iar apoi s-a împuşcat în cap au fost donate.

O parte dintre organele poliţistului orădean au ajuns la Cluj. Cinci bolnavi cu grave probleme renale, dependenţi de dializă, au venit ieri din toate colţurile ţării, cu speranţa că testele efectuate vor dovedi compatibilitatea pentru efectuarea transplantului.

Au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele testelor. În scurt timp, medicii au dat verdictul: cei doi bolnavi care vor primi câte un rinichi sunt Andrei Radcu (17 ani), din Bucureşti şi Nina Radu (35 de ani) din Medgidia.

UPDATE: Un poliţist din Oradea şi-a ucis părinţii şi apoi s-a împuşcat în cap

Fiu de poliţist, închis după ce a împuşcat o fată cu arma tatălui

Un poliţist izbeşte de zid o fată de 15 ani - VIDEO ŞOCANT

„Probleme am de 14 ani încoace. Vreau să scap de dializă, e atât de dureroasă această boală", a mărturisit Andrei Radcu, cel mai tânăr pacient. De aceeaşi părere a fost şi Nina Radu.

„Am tare mari emoţii, dar vestea am primit-o cu bucurie. Mai ales că m-am înscris pe lista de aşteptare pentru transplant abia în urmă cu o lună", a arătat femeia, care a intrat ieri după-amiază în operaţie.

Ambele intervenţii chirurgicale de transplat au avut loc ieri, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj. Medicii nu au putut preleva şi inima poliţistului, care urma să ajungă la Târgu Mureş.

Organul nu era compatibil cu nici unul dintre pacienţii aflaţi pe lista de transplant. Ficatul a ajuns la un pacient din Bucureşti, care este bolnav de ciroză. Tot la Bucureşti a ajuns şi corneea.

Şi-a ucis părinţii, apoi s-a împuşcat

Miercuri noaptea, poliţistul Gabriel Venter din Oradea şi-a împuşcat mortal părinţii, după care şi-a tras un glonţ în cap, fiind dus la spital în comă profundă.

Poliţistul s-a răzbunat în felul acesta pe părinţi pentru că nu îl lăsau să trăiască cu o femeie măritată. Medicii secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea au constatat, ieri, moartea cerebrală a lui Gabriel Venter. Sora acestuia şi-a dat acordul pentru prelevarea de organe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net