Subiecte matematică Bac 2015 sesiunea de toamnă FOTO

Ultima actualizare:
Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Profilul mate-info
Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Profilul mate-info

Miercuri, 26 august, elevii au susținut a doua probă obligatorie a profilului la examenul de maturitate. Iată ce subiecte matematică Bac 2015 sesiunea de toamnă au primit elevii la ora 9.00, ce exerciții au avut de rezolvat și care a fost gradul de dificultate al acestora.

Subiecte matematică Bac 2015 sesiunea de toamnă: Elevii de la profilul real și științe ale naturii au susținut miercuri (26 august) proba la matematică în cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de maturitate. Iată ce au avut de rezolvat. Vezi aici ce subiecte au fost la matematică în anii trecuți.


    Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Profilul mate-infofoto: Adevărul
Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Profilul mate-infofoto: Adevărul

La profilul de matematică-informatică, elevii examinați azi au primit subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă, care au respectat structura exercițiilor de anul trecut. La primul subiect, aceștia au avut de rezolvat exerciții cu progresii aritmetice, mulțimi cu numere reale, probabilități, și un calcul de geometrie.

Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Profilul tehnologic
Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Profilul tehnologic

La următoarele două subiecte, aceștia  au avut de rezolvat ecuații cu un grad mai mare de dificultate, iar fiecare subpunct al exercițiilor a fost notat cu 5 puncte. Fiecare dintre cele trei subiecte are un punctaj de 30 de sutimi, în total, însumându-se cu un punctaj de 90 de sutimi. Cele 10 sutimi rămase sunt acordate din oficiu.

Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Rata de promovare

Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Aproximativ 34.000 de elevi s-au înscris la cea de-a doua sesiune a examenului de maturitate în acest an. La prima sesiune, rata de promovare a fost de 67,9 la sută după rezolvarea contestațiilor, cu peste șapte procente mai ridicată față de anul trecut, când s-a ridicat numai la 60,65 la sută. Cât despre sesiunea de toamnă, anul trecut a fost înregistrată o rată de promovare de 23,78 la sută după contestații.

Subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă: Reguli în sala de examen

Elevii nu au voie să între în sala de examen cu genți, ghiozdane, rucsacuri, pe care le vor putea lăsa în săli special amenajate, supravegheate de profesorul de serviciu. În timpul examenului, aceștia nu au voie să aibă în posesie telefoane, dispozitive de calcul, cărți, fițuici, caiete, foi sau orice alte dispozitive care i-ar putea ajuta la fraudarea lucrării.

După ce au primit subiecte matematică Bac 2015, sesiunea de toamnă, examinații vor rezolva exercițiile numai cu pix albastru, cu pastă care nu se poate șterge. Eventualele greșeli pot fi corectate cu o singură linie orizontală, iar desenele vor fi realizate cu ajutorul instrumentelor geometrice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net