IMAGINI ŞOCANTE! O maşină s-a scufundat în Lacul Floreasca: Un bărbat de 36 de ani a murit înecat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O maşină a ajuns în Lacul Floreasca în urma unui accident rutier produs în zona podului Băneasa. În autoturism era doar şoferul, care şi-a pierdut viaţa. Echipajele de intervenţie au reuşit să scoată maşina din apă după mai bine de două ore.

UPDATE: 17:40

Maşina era echipată cu anvelope de iarnă, însă acest lucru nu a putut opri derapajul, după cum a explicat Daniel Pişta, de la Biroul de Cercetări Accidente al Brigăzii Rutiere din Bucureşti. Martorii oculari au declarat poliţiştilor că impactul maşinii cu parapetul din beton de pe pod a fost foarte puternic, ceea ce indică o viteză mare a autoturismului, informează Gândul.

UPDATE ORA 17.02

Alexandru George Aurelian, victima accidentului, lucra în Bucureşti şi locuia în sectorul 5.

simeon stalpnicul png

UPDATE ORA 16.35

Victima este un bărbar în vârstă de 36 de ani. Alexandru George Aurelian lucra în Bucureşti. Poliţiştii încearcă să identifice de unde era persoana şi să ia legătura cu familia bărbatului.

simeon stalpnicul png

UPDATE 16.14

Un cadavru a fost scos odată cu maşina. Cei patru scafandri care au participat la operaţiunile de salvare ale bărbatului care a pierit, cel mai probabil, înecat în maşina cu care a plonjat în Lacul Floreasca caută şi la această ora alte posibile victime ale accidentului. Acest lucru se datorează faptului că martorii susţin că în autoturismul Skoda se aflau trei persoane şi nu una cât au găsit scafandrii.

simeon stalpnicul png

UPDATE 15.36

A mai sosit o macara la faţa locului. Intervenţia este foarte dificilă. Sub apă vizibilitatea este foarte redusă. Autoturismul a fost scos din proziţia critică şi în curând maşina să fie scoasă din lac.

simeon stalpnicul png

UPDATE 15.30

Până în acest moment, scafandrii au identificat o singură persoană în maşină, prinsă între pedalier şi scaun. Este vorba de un bărbat.

UPDATE 15.20

Scafandrii şi echipajele de urgenţă încearcă pentru a doua oară să scoată maşina din Lacul Floreasca.

simeon stalpnicul png

UPDATE: 15.11

Trei persoane au murit în urma accidentului.  Se pare că şoferul maşinii ar fi condus cu viteză excesivă şi ar fi pierdut controlul volanului în zona Podului Băneasa, informează Realitatea TV.

simeon stalpnicul png

Se pare că maşina este prinsă între doi stâlpi, iar avariile au făcut imposibilă scoaterea victimelor. Scafandrii au stat zeci de minute în apă încercând să elibereze victimele.

simeon stalpnicul png

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Daniel Vasile, a declarat că incidentul a fost semnalat la numărul de urgenţă 112 la ora 13.29 de un martor ocular. Maşina a rupt parapeţii de protecţie de pe Podul Floreasca din Capitală, în zona stăvilarului, şi s-a scufundat în întregime, potrivit lui Daniel Vasile.

simeon stalpnicul png

La faţă locului se află o macara pentru a scoate maşina din apă. Operaţiunea se află în continuare în desfăşurare.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net