Rezultate Evaluare națională 2015. Tot ce trebuie să știi

Ultima actualizare:

    Rezultate Evaluarea națională 2015foto: antena3.ro
Rezultate Evaluarea națională 2015foto: antena3.ro

Rezultatele de la Evaluarea națională 2015 se vor face publice astăzi, cel mai probabil în jurul orei 16. Tot astăzi, elevii vor putea depune contestații dacă nu sunt mulțumiți de notele primite.

Ultima săptămână a fost una de foc pentru elevii claselor a VIII-a din toată țara. După ce au susținut luni proba la Limba și Literatura Română, iar miercuri cea la Matematică, astăzi vor aștepta cu emoție primele rezultate la Evaluarea națională 2015.

Nemulțumiții vor putea depunde contestații astăzi la secretariatele școlilor și rezultatele finale Evaluarea națională 2015 vor fi afișate abia pe 30 iunie. Chiar și așa, elevii nu scapă de emoții până după înscrierea la licee, care se va face în mai multe etape pe care vi le prezentăm mai jos.

Rezultate Evaluarea națională 2015 - cum se face înscrierea la liceu

După ce vor fi afișate rezultatele Evaluarea națională 2015, în acest an intrarea la liceu se va face pe baza notelor de la examen și a mediilor din timpul anilor de școală gimnazială.

Astăzi se afișează în fiecare școală gimnazială primele rezultate Evaluarea națională 2015, până în ora 16, după care se depun contestațiile elevilos, iar pe 30 iunie rezultatele finale Evaluarea națională 2015.

Pe 3 iulie se vor afișa tot în școlile generale câte o listă a candidaților la liceu, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, adică după calculul rezultatelor Evaluarea națională 2015 și a mediilor din timpul anilor de școală.

Poate cel mai important moment este completarea opțiunilor în fișele de înscriere la liceu de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de către diriginți. Acest lucru se va face între 3 și 7 iulie.

Primele rezultate ale repartizării vor fi afișate în data de 14 iulie pe internet și la licee, urmând ca în data de 15 să fie afișate în școlile gimnaziale listele cu absolvenții repartizați provenind din școlile respective, dar și listele cu locurile ce au rămas neocupate la liceele din județ.

Nici măcar aici elevii nu scape de stres, ei mai trebuind să depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost repartizați între 16 și 24 iulie.

Rezultate Evaluarea națională 2015 - cum au fost probele din acest an

În mod surprinzător și total opus Bacalaureatului, probleme din acest an de la examenul pentru clasele a VIII-a au avut exerciții foarte ușoare, chiar sub nivelul mediu al unui elev. Din acest motiv este de așteptat ca rezultatele la Evaluarea națională 2015 să fie unele cât mai bune.

În orice caz, chiar și elevii care nu au obținut note de peste 5 vor putea să se înscrie la licee, în limita locurilor care rămân libere după repartizări.

Rezultate Evaluarea națională 2015 - iată subiectele la Limba și Literatura Română AICI

Rezultate Evaluarea națională 2015 - iată subiectele la Matematică AICI

Rezultate Evaluarea naționalp 2015

Bacalaureat 2015 subiecte Geografie, Biologie, CHimie, Fizică

http://www.click.ro/news/social/rezultate-admitere-liceu-2015-au-fost-publicate-primele-noteRezultate admitere liceu 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net