Povestea adolescentului care a învins cancerul: ”Nu credeam că o să ies viu din asta”

Ultima actualizare:

    Vlad a învins cancerul la o clinică din Istambulfoto: Stirile Kanal D
Vlad a învins cancerul la o clinică din Istambulfoto: Stirile Kanal D

Vlad Ceban, un adolescent de doar 13 ani, a primit o lovitură grea de la viață chiar de aniversarea lui de 12 ani. După un an plin de chin, Vlad a primit minunata veste că poate să părăsească spiatalul și să meargă acasă liniștit pentru că a învins cumplita boală.

Vlad a fost diagnosticat cu cancer osos, una dintre cele mai dureroase forme ale acestei maladii, în urmă cu un an. Durerile de spate inexplicabile l-au determinat să facă mai multe investigații, iar rezultatele tomografice au dărâmat întreaga familie.

”Mă iertați, doamna Ceban, am depistat la fiul dumneavoastră o tumoare la osul sacru”, au fost cuvintele adresate mamei îndurerate, potrivit Stirile KanalD. A mai cerut o a doua părere medicală, sperând să fi fost o eroare din partea primului doctor care l-a consultat pe Vlad, însă biopsia și-a spus cuvântul. Chiar dacă abia și-a găsit cuvintele, femeia i-a spus copilului ei că nu este nimic grav, dar trebuie să urmeze un tratament strict.

Cu toate că medicii din Republica Moldova erau sceptici în privința șanselor de supraviețuire, atât mama cât și fiul au continuat să lupte pentru a ieși la lumină. Procesul de vindecare a început la o clinică din Istambul, unde Vlad își amintește că a trecut printr-o mulțime de situații critice. Odată cu chimioterapia, Vlad a suportat o mulțime de dureri pe care le masca sub zâmbete șăgalnice pentru a nu-i lăsa impresia mamei lui că se chinuie. Nu de puține ori a vrut să renunțe la luptă, iar acum se bucură că nu a făcut-o.

”A fost cea mai mare încercare a vieții mele. Câteodată credeam că nu o să ies viu din această experiență, câteodată îmi venea să renunț la luptă, însă inima nu mă lăsa. Cum să renunț când zeci de oameni se rugau pentrui mine și și-au pus speranța în Dumnezeu? Mă durea, dar strângem din dinți, pentru că nu voiam ca persoanele dragi mie să știe cât de greu mi-e. Când am aflat vestea că am învins cumplita boală am plâns de fericire. Acum mă bucur nespus că nu am renunțat la luptă și că toate coșmarurile mele au dispărut ca prin minune”, a declarat Vlad, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net