ŞOCANT Pastorul din Bistriţa a fost înjunghiat în gât

Ultima actualizare:

Pastorul şi băieţelul său au avut o moarte violentă, au stabilit medicii legişti în urma necropsiei. Amândoi au decedat în urma unor lovituri de cuţit primite în zona gâtului. Anchetatorii au găsit multiple leziuni la nivelul capului şi au stabiilit că bărbatul a infhalat fum înainte de a muri.

Reprezentanţii IPJ susţin că au foarte multe probe.

Adrian Blaga, în vârstă de 39 de ani, pornise spre Satu Mare cu intenţia de a identifica o tabără pentru copiii pe care-i avea în grijă în cadrul Asociaţiei Începuturi Noi pe care o conduce. Era însoţit de fiul său în vârstă de 9 ani, Timotei, care de trei ani de zile practica luptele greco-romane la un club din Bistriţa.

Cei doi au fost găsiţi decedaţi aseară pe un câmp de pe raza localităţii Aciua, comuna Pomi, în autoutilitara cu care au şi mers în Satu Mare.

Cadavrele carbonizate ale celor doi au fost găsite sub banchetele din spate, pline de lovituri în zona capului şi cu tăieturi la nivelul gâtului. Maşina a fost incendiată, cel mai probabil pentru ascunderea urmelor, însă flăcările au afectat doar partea din faţă a autoutilitarei, trupurile celor doi nefiind atinse de incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net