Nepoata bulibaşei, înecată în piscină de viitorul soţ?

Ultima actualizare:
Andruța avea  doar 15 ani
Andruța avea doar 15 ani

Romii din Bârlad, judeţul Vaslui, cer să se facă anchetă după ce nepoata bulibaşei, de 15 ani, a fost găsită moartă într-o piscină din Spania. Deşi autorităţile spun că fata s-a înecat pentru că nu ştia să înoate, oamenii îl suspectează pe proaspătul ei logodnic, de 23 de ani, că ar fi ucis-o.

Jale mare în familia bulibaşei Ionică Brătianu, din Bârlad. La doar două luni după ce au dat o petrecere de pomină în cinstea logodnei nepoatei lor de 15 ani, au adus-o acasă în sicriu.

Peste 1.000 de romi  au condus-o, luni,  pe Andruța, pe  ultimul drum
Peste 1.000 de romi au condus-o, luni, pe Andruța, pe ultimul drum

Andruţa plecase cu viitorul soţ, Ferdinand Stănescu (23 de ani) într-o ”lună de miere”, prin Europa. După patru zile de stat în Valencia, pe 10 iulie, familia fetei a primit o veste tragică: Andruţa se înecase în piscina locuinţei pe care logodnicul ei o închiriase acolo. Oamenii au reuşit să aducă trupul fetei în ţară, iar luni, au înmormântat-o. Peste 1.000 de oameni au venit, din toate colţurile ţării, însă Ferdinand nu a apărut la funeralii. Părinţii Andruţei cred că bărbatul, care are în Spania soţie şi doi copii, le-a ucis fata, mai ales că pe trupul ei s-au găsit mai multe urme de lovituri.

“Are semne, e bătută, iar picioarele sunt pline de vânătăi. Ceva nu este clar! Ferdinand se cam încurcă în ce spune. A zis mai întâi că i-a spus să nu se ducă la piscină, apoi că a murit în bratele lui, apoi că a găsit-o moartă… El nici n-a venit la înmormântare, cred că îi este frică de ce a făcut”, a spus Gabriela Stănescu, mama tinerei.

Poliţiştii susţin că, fata s-ar fi urcat pe o saltea pneumatică în piscina adâncă de 2 metri. Salteaua s-a răsturnat, iar fata, care nu ştia să înoate, s-a înecat. Anchetatorii spanioli urmează să se pronunţe în privinţa loviturilor găsite pe trupul Andruţei. ”Până atunci, facem cercetările noastre şi vom răzbuna moartea fetei!”, a mai spus mama Andruţei.


    Peste 1.000 de romi  au condus-o, luni,  pe Andruța, pe  ultimul drumFoto: ANDREI BALABAN
Peste 1.000 de romi au condus-o, luni, pe Andruța, pe ultimul drumFoto: ANDREI BALABAN

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net