"A murit pacientul? Mă doare-n c…!" O asistentă din Constanţa şi-a ieşit din minţi

Ultima actualizare:

    Asistenta a urmărit cum medicii  SMURD l-au readus la viaţă pe bărbat, după ce ea îl acoperise cu o pătură şi-l declarase mortFoto: Neptun TV
Asistenta a urmărit cum medicii SMURD l-au readus la viaţă pe bărbat, după ce ea îl acoperise cu o pătură şi-l declarase mortFoto: Neptun TV

Revoltător! Ar trebui să acorde primul ajutor oamenilor, însă când ajunge la un bolnav dă dovadă de indiferenţă. Este cazul unei asistente de la Ambulanţa Constanţa care, ajunsă la un caz, a declarat victima moartă fără să încerce măcar să o resusciteze. Mai mult, a spus că “o doare-n cur” că pacientul a murit.

A murit cu zile! Un bărbat de 62 de ani din Vrancea, aflat în concediu pe Litoral, a căzut pe faleza din staţiunea Mamaia. Trecătorii au văzut că omului i s-a făcut rău subit şi s-a prăbuşit la pământ, aşa că au chemat imediat ajutoare.

Asistenta indiferentă
Asistenta indiferentă

Ambulanţa a venit după 40 de minute, timp în care bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Oamenii au privit revoltaţi cum din Ambulanţă a coborât o asistentă şi o tânără voluntar.

”Nici măcar nu aveau medic. Au pus mâna pe el şi au spus că e mort, apoi l-au acoperit cu o pătură şi au spus că nu au ce să-i facă, că ele nu sunt medici”, a povestit un martor pentru Neptun TV.

Oamenii adunaţi s-au revoltat şi i-au cerut asistentei să încerce să-l resusciteze, însă aceasta ar fi spus că “o doare-n cur!”. Trecătorii au sunat din nou la 112 şi a fost trims un echipaj SMURD, care a ajuns după alte 20 de minute. Medicul a început totuşi manevrele de resuscitare şi a reuşit să-l readucă la viaţă pe bărbat, în aplauzele martorilor. Între timp, asistenta acuzată că a stat cu mâinile-n sân a fost înconjurată de trecătorii care îi cereau socoteală că nu şi-a făcut datoria. Ea nu şi-a recunoscut vina şi s-a certat parte-n parte cu oamenii.

Din păcate, bărbatul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Dacă nu ar fi aşteptat aproape o oră să fie readus la viaţă, şansele lui de supravieţuire ar fi fost mult mai mari. Directorul de la Ambulanţa Constanţa, dr. Vasile Popescu, a spus că a demarat o anchetă internă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Conform PRO TV, asistenta în cauză a fost concediată în cursul zilei de luni.

Asistenta a urmărit cum medicii  SMURD l-au readus la viaţă pe bărbat, după ce ea îl acoperise cu o pătură şi-l declarase mort
Asistenta a urmărit cum medicii SMURD l-au readus la viaţă pe bărbat, după ce ea îl acoperise cu o pătură şi-l declarase mort

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net