VIDEO MasterChef: Cine este Dorin Stan care a gătit prăjitura cu griş şi bulion?

Ultima actualizare:

    Dorin Stan a impresionat toată ţara
Dorin Stan a impresionat toată ţara

I-a făcut pe toţi juraţii de la MasterChef să lăcrimeze. Un concurent fără două degete a făcut o prăjitură cu griş şi bulion şi a reuşit să impresioneze juriul.

Dorin Stan, un tehnician de 46 de ani din Ştefăneşti (Ilfov), vrea să fie bucătar de top şi visează să aibă propriul restaurant. S-a prezentat la concursul MasterChef, de la PROTV, iar acum toată ţara vorbeşte despre el.

Dorin Stan şi-a propus să-i convingă pe oameni că poate găti excepţional şi fără două degete. Juriul a fost încântat de preparat şi emoţionat de povestea vieţii lui.

Păjitura „Casnica“ a fost pregătită cu bulion şi griş, preferată de gospodine în perioada comunismului.

„Este cel mai inedit şi cel mai bun desert mâncat vreodată. N-am crezut că există aşa ceva“, a zis chef Sorin Bontea după ce a gustat din farfuria lui Dorin Stan.

Povestea lui Dorin Stan este impresionantă.

„La 16 ani şi opt luni m-am angajat la uzină. După numai o lună, am avut accident de muncă, când mi-am pierdut două degete. Oamenii sunt aşa de închistaţi când te văd că ai ceva la mână... imediat caută să se ferească de tine. De aia am venit şi aici (la „MasterChef“ - n. r.): să arăt că se poate“, a spus Dorin Stan.

„Visul meu şi al familiei e să avem un restaurant cu mâncare gătită la foc mic, pe îndelete, cu opt mese, un local liniştit, unde să-ţi poţi întâlni prietenii”, a spus Dorin Stan.

Concurentul din Ştefăneşti a gătit prima oară în jurul vârstei de şapte ani, când a vrut să o ajute pe o vecină cu un aluat pentru clătite. Aluatul, însă, a ajuns la coşul de gunoi, pentru că nu a fost prea reuşit, scrie adevarul.ro.

Dorin Stan spune că a aprofundat gătitul când aştepta să vină pe lume fiul său, acum la vârsta majoratului.

„Am început să gătesc serios în perioada în care soţia era gravidă. Ea nu se mai putea descurca cu toate treburile casei şi i-am preluat această sarcină“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net