Maricica din Vaslui, posedată de primar: "De la soţ am aflat că e bogat în trăsnaie. N-am văzut, doar am simţit-o"

Ultima actualizare:
Costin Ion, soţul înşelat
Costin Ion, soţul înşelat

Maricica Costin, femeia din Poieneşti prinsă de soţ cu primarul comunei peste ea, a povestit cum s-a desfăşurat partida de amor, absolut neintenţionată din perspectiva ei.

Click! a prezentat ce s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, când femeia de 49 de ani şi primarul de 73 se iubeau cu foc în casă, în timp ce soţul era plecat de acasă. Ea a spus ulterior că primarul a venit în timp ce ea dormea şi că a fost practic violată.

Maricica a detaliat la emisiunea lui Dan Diaconescu de la România TV cum s-a desfăşurat incidentul: ea a băut în acea zi jumătate de sticlă de vin, a adormit, iar primarul a venit şi a posedat-o. "M-am trezit când mi-a ridicat picioarele şi mi-a băgat trăsnaia. Ca prin vis m-am trezit cu istoria peste mine", a spus ea, potrivit site-ului vremeanoua.ro. "Nene, dar ce faci mata aici?", a întrebat ea. "Lasă, fă, că-i rămâne şi lui Ion", a răspuns edilul. Atunci intra şi soţul încornorat în casă.

Gheorghe Poede, primarul din Poieneşti
Gheorghe Poede, primarul din Poieneşti

Femeia conideră că primarul a pus ochii pe ea când a văzut-o prin curte, îmbrăcată provocator. "El m-a văzut că dorm dezbrăcată şi ce şi-o zis: gata, am prins căprioara acum. Că dacă el a văzut cracii albi, frumoşi, acolo şi el s-a uitat de multă vreme după ei. El poate mă mai vedea în curte. Eu purtam mini. Asta era preferinţa soţului. Chiar el mi le cumpăra", a mai istorisit Maricica la emisiunea lui Dan Diaconescu, potrivit site-ului vremeanoua.ro.

Ea a mai spus că a aflat de la soţul ei că primarul Poede este dotat: "Când m-am trezit eu, el deja o băgase, pentru l-a văzut şi soţul. Atunci când a intrat el, primarul a scos-o. De la soţ am aflat că e bogat în trăsnaie. Că eu n-am văzut nimic. Doar am simţit-o".


    Gheorghe Poede, primarul din PoieneştiFoto: vrn.ro
Gheorghe Poede, primarul din PoieneştiFoto: vrn.ro

Maricica a spus că se va duce la poliţie pentru a reclama violul, dar se pare că nu a avut timp în ultimele săptămâni. Primarul Poede este cunoscut pentru apetenţa sa pentru femeile din sat, fapt ce i-a adus şi divorţul de nevastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net