Eşti croitoreasă? Uite unde găseşti loc de muncă!

Ultima actualizare:

    Sunt locuri de muncă în domeniul croitoriei şi pentru studenţi
Sunt locuri de muncă în domeniul croitoriei şi pentru studenţi

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, ai putea verifica zilnic anunţurile făcute de Agenţia Naţională pentru Ocuparea forţei de Muncă. Sunt oferte în toate domeniile.

Cel mai recent anunţ este pentru cei pregătiţi în domeniul confecţiilor. Agenţia Naţională pentru Ocuparea forţei de Muncă (ANOFM), filiala Covasna organizează în data de 23 ianuarie, în colaborare cu SC LRO SRL o minibursă a locurilor de muncă în domeniul confecţiilor.

Aceasta se va desfăşura, începând cu ora 10, la sediul SC LARO SRL din Sfântu Gheorghe.

OFERTE PENTRU STUDENŢIAgenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti,  organizează selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să muncească în Germania, pe perioada vacanţei de vară (minimum două luni).

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibe între 18 - 35 ani; să fie studenţi sau masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu; să aibă cunostinte bune şi foarte bune de limbă germană (cel puţin 3 ani de studiu).

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limbă germană va avea loc în perioada  6 - 14 ianuarie, în intervalul luni - joi, orele 09.00- 15.00 şi vineri orele 09.00 - 12.30 la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spataru Preda nr. 12, corp cladire A, parter, sector 5, telefon 0758.236.632.

Sunt locuri vacante la Ministerul Apărării NaţionalePe adresa de Internet a Direcţiei Management Resurse Umane al Ministerului Apărării Naţionale au fost publicate funcţiile vacante, de la nivel de comandant brigadă, până la şef structură din cadrul Statului Major General. Urmăriţi anunţurile MApN să vedeţi când are loc selecţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net