În loc să-l ducă la închisoare, poliţiştii i-au dat drumul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici lui nu i-a venit să creadă!La scurt timp după ce a fost condamnat la 12 ani de închisoare, poliţiştii l-au anunţat pe interlopul Adrian Botez să-şi strângă lucrurile şi să plece acasă.

Trei ani de zile s-au chinuit poliţiştii să pună mâna pe Adrian Botez, zis “Ţâţă”, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Neamţ. Era căutat în toată ţara pentru că, în februarie 2011, a pus la cale lichidarea lui Dumitru Puiu Mironescu, un alt interlop din judeţ.

Atunci, Mironescu şi-a văzut moartea cu ochii după ce a fost atacat, în zona barierei CFR de la Lilieci, Bacău, de mai multe persoane, care l-au lovit cu bâtele. Botez a ajuns după gratii la sfărşitul lunii mai 2014, însă nu a stat prea mult. În noaptea de luni spre marţi, trei poliţişti de la arestul Poliţiei Capitalei i-au făcut surpriza vieţii lui.

L-au trezit din somn şi i-au deschis larg uşile închisorii. În noaptea respectivă, la arest a venit decizia de la Înalta Curte de Casaţie şi Justitie în care se arăta că Adrian Botez trebuie să ispăşească 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor . În loc să-l trimită la penitenciar, agenţii au interpretat greşit documentul şi au crezut că Botez trebuie pus imediat în libertate. Când şi-au dat seama ce au făcut a fost însă prea târziu. Adrian Botez a profitat din plin de gafa poliţiştilor şi era deja departe. Se pare că el ar fi plecat din ţară imediat după “miraculoasa” eliberare. Este căutat acum, din nou, pe numele său fiind emis un mandat internaţional.

Poliţiştii riscă puşcăriaCei trei agenţi de la arestul Poliţiei Capitalei sunt cercetaţi acum pentru neglijenţă în serviciu. Ei riscă să ajungă după gratii, în locul interlopului, întrucât nu au fost în stare să înţeleagă ce scria în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net