Noi dezvăluiri despre învăţătoarea şpăgară: «Nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi, pe bune!»

Ultima actualizare:

    Şcoala generală nr.10 din Capitală e în toiul unui scandal uriaş
Şcoala generală nr.10 din Capitală e în toiul unui scandal uriaş

Incredibil ce limbaj are Învăţătoarea şpăgară Dana Blându! Şi cum se comportă cu părinţii!  le-a cerut părinţilor să îşi înscrie copiii la afterschool-urile pe care aceasta le deţine în nordul Capitalei. A fost, însă, refuzată, lucru care a înfuriat-o, scrie realitatea.net.

Iată ce dialog a purtat învățătoarea Dana Blându cu un părinte:

Învăţătoare: O cafea din aia şi o ciocolată daţi? Nu, eu nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi, pe bune. Ca şi clasă. Zi, măi, cum o să te poţi duce, măi, la bibliotecară şi la secretară cu o cafea şi o ciocolată? Doamne...Părinte: Nu, că mai sunt...Învăţătoare: Unde mai sunt? Părinte: Trebuie să fie nişte coşuri, probabil mai vin cu ele mâine...Învăţătoare: Nu, eu cred că coşurile alea sunt...Părinte: Nu, alea sunt pentru bodyguarzi.Învăţătoare: N-are cum...Părinte: Şi astea sunt pentru femeile de serviciu...Învăţătoare: Nu...Părinte: Vă spun sigur...Învăţătoare: Nu te cred.

Învăţătoare: Cine are putere, care din voi aveţi putere să vă duceţi la clasă cu o cafea şi o ciocolată... cu un cadou de 5 lei? Eu vreau doar să ştiu cine se duce? Vreau să-mi spuneţi un nume în plen la şedinţă să văd şi eu cine comentează şi cine efectiv sabotează evenimentul... Eu nu ştiu cine are curaj să se ducă cu un asemenea cadou.Părinte: Eu. Învăţătoare: Te duci tu?Părinte: N-am o problemă. Cu toate că eu sincer să vă spun, mi se pare un pic...Învăţătoare: Aşa. Ia zi, ce ţi se pare? Părinte: Un pic exagerat. Învăţătoare: Adică ce? De ce exagerat?Părinte: Prea multe persoane...Învăţătoare: Stai şi uită-te la mine. Este o poveste... Ai putere să te lupţi cu un vânt, cu un sistem, cu o orientare? Eu la asta te întreb?Părinte: Şi am mai vorbit şi cu alte clase şi cred că suntem singurii care onorăm toate femeile de serviciu, toţi bodyguarzii, tot personalul...Învăţătoare: Eu nu cred. Mai găseşti o altă clasă care nu a dat cadouri? Că eu nu am văzut decât...Părinte: Nu am stat să fac cercetări...Învăţătoare: Eu nu am văzut decât cadourile care merg cu sticle de whisky si cu cozonaci Panettone. Asta este şcoala de fiţe, da?

Învăţătoare:

„Dacă mă duc la un om care ştie ce înseamnă pixul Montblanc, îl scot pe ăla. Dacă nu, scot pixul Bic. Că este minim de respect să mă raportez corect la omul ăla. Şi dacă doriţi să vă tratez ca pe… da, îmi adaptez limbajul faţă de nivelul vostru. Dar nu e normal să văd până unde este mintea voastră, să mă ridic sau să mă cobor să fiţi confortabili?”.

Citiţi şi

Şedinţă cu scântei la şcoala unde predă învăţătoarea şpăgară. Dana Blându poate scăpa basma curată

Dezvăluiri incredibile ale mamei care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară: «Am cunoştinţe care au dus diamante»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net