Evaluarea Națională. Carmen Minune, 5 la matematică, Bebelușa Ioana, 9.8

Ultima actualizare:

    Evaluarea Națională 2015foto: voceatransilvaniei.ro
Evaluarea Națională 2015foto: voceatransilvaniei.ro

Evaluarea națională 2015 este în plină desfășurare, iar elevii trec prin cele mai mari emoții de până acum, la proba de Matematică. Dar și vedetele au trecut prin aceleași emoții atunci când au susținut examenul.

Vedetele au și ele emoții, chiar mai mari ca pe scenă, atunci când au de susținut un examen. Evaluarea națională, sub diferite denumiri, a fost primul examen important din viața tuturor. Indiferent dacă notele au fost sau nu mari, cele mai multe vedete au trecut cu brio de Evaluarea națională.

Carmen Minune
Carmen Minune

După ce a dat lovitura cu piesele 'Domino' și 'SOS', Carmen Minune a devenit un adevărat model pentru tinerii din ziua de astăzi, inclusiv pentru cei care susțin în aceste momente probleme la Evaluarea națională 2015.

Ea a susținut Evaluarea națională în anul 2013 și nu poate spune că a trecut fără emoții prin această grea încercare. La probal de Matematică de la Evaluarea națională, Carmen Minune a avut cele mai mari probleme, obținând doar 5,4. Nici la Limba Română nu a avut o notă foarte mare: 7,55. Cu toate astea, mediile din timpul anilor de școală au ajutat-o să aibă media finală de admitere la liceu 8.

Ea este elevă și în prezent la Liceul de Informatică din București.

Iată ce subiecte au fost în acest an și care sunt rezolvările subiectelor la Matematică Evaluarea Națională 2015.

Evaluarea națională 2015 - Ce note a luat Bebelușa Ioana

Bebelușa Ioana
Bebelușa Ioana

Bebelușa Ioana nu a avut emoții la Evaluarea națională, pe atunci numită Capacitate. “Am dat Capacitatea în 2004. Am avut emoţii, dar au fost constructive. Au dispărut în momentul în care am văzut  subiectele. N-am făcut meditaţii, dar am reuşit să obţin media 9,80 şi am intrat la Liceul Tiberiu Popovici din Cluj”, a declarat pentru Click Bebelușa Ioana.

Evaluarea națională 2015 - Ce note a luat Alex Constantin

Alex Constantin
Alex Constantin

Alex Constantin, vedetă Prima TV, a avut de susținut mai multe probe la Evaluarea națională din 2002, decât se susțin în acest an. El a dat examenul la Oradea și a obținut o medie foarte mare.

“A trecut ceva timp. Am dat examenul în 2002. Îmi amintesc că am avut mari emoţii pentru că mi-am dorit să intru la cel mai bun liceu din Oradea. Am dat examen la Română, Matematică şi Geografie şi m-am descurcat destul de bine. Media finală a fost 9,50 şi mi-a permis să intru la Colegiul  naţional Mihai Eminescu. Am mers la examene cu sora mea geamănă Alexandra, cu care am fost coleg din clasa I, până în clasa a XII- a”, a declarat, pentru Click, vedeta Prima TV.

Rezultate Evaluare națională 2015

Bacalaureat 2015 Subiecte Geografie, Chimie, Biologie, Fizică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net