Amanta primarului Gheorghe Nichita: «Prietenele îmi spuneau că şi-ar fi dorit să fie iubite aşa»

Ultima actualizare:
Gheorghe Nichita și Adina Samson au avut o relație timp de câțiva ani
Gheorghe Nichita și Adina Samson au avut o relație timp de câțiva ani

Adina Samson îşi doreşte cu disperare să uite umilinţele la care a supus-o Gheorghe Nichita, fostul ei iubit. Urmărită de angajaţi ai Poliţiei locale la ordinul lui Nichita şi ameninţată de edil că o va distruge, blonda de 33 de ani speră ca, în viitor, femeile să fie protejate de asemenea abuzuri.

Inspector de specialitate la Primăria Iaşi, Adina Samson, amantă a edilului Gheorghe Nichita timp de câţiva ani, a decis să nu facă altă plângere împotriva fostului vicepreşedinte al PSD.

Tânăra s-a confesat într-un dialog purtat în exclusivitate cu “Adevărul”, exprimându-şi dorinţa să încheie acest capitol urât al vieţii: “Vreau doar să trec cu bine peste acest moment dificil. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de cancan, din zona de amantlâc sordid, penibil”.

Dincolo de coşmarul îndurat din cauza edilului, Adina Samson s-a simţit înşelată şi de apropiaţi: “Din păcate, am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (n.r. - ale lui Gheorghe Nichita), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale”.Adina Samson e convinsă că “situaţia femeii în România trebuie schimbată prin legi care să o protejeze de violenţă. Doresc să mă implic, pe viitor, în astfel de proiecte”.


    Gheorghe Nichita
Gheorghe Nichita

Interviul complet pe adevarul.ro

Gheorghe Nichita
Gheorghe Nichita

Primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, a fost reţinut într-un dosar de abuz în serviciu, iar în referatul de arest, procurorii au dezvăluit noi detalii privind sistemul de supraveghere pus la punct de edilul PSD, alături de angajaţii din Poliţia Locală Iaşi.

În seara zilei de 15 aprilie, Adina Samson, angajata Primăriei Iaşi aflată într-o relaţie cu primarul, i-a trimis, la ora 20.50, un SMS cu mesajul: "Mă urmăreşte un Seat negru". Un minut mai târziu, Nichita l-a sunat pe şeful Poliţiei Locale, Mihai Liviu Hliboceanu, pentru a-l informa despre mesajul amantei. Acesta a făcut mai departe demersuri pentru a afla dacă este cumva vorba despre o maşină a detectivilor particulari angajaţi, de asemenea, în acţiunile de supraveghere.

"La scurt timp, respectiv la ora 20:52, Avîrvarei Ştefan (n.r. - adjunctul Poliţiei Locale) l-a contactat pe unul dintre detectivii particulari care la acel moment supraveghea deplasarea prin Municipiul Iaşi a numitei (.....) pentru a verifica dacă autoturismul cu numărul anterior menţionat aparţine echipei de detectivi. În urma răspunsului pozitiv funcţionarul public îi transmite interlocutorului său folosind un limbaj codificat faptul că autoturismul a fost observat şi trebuie să înceteze supravegherea operativă «să plece…nu-i parcat bine, urmează s-o ridice»", spun procurorii DNA.

Gheorghe Nichita, denunţat de amantă

Gheorghe Nichita a fost reţinut de procurorii DNA deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, pe Adina Samson, angajată a primăriei de opt ani. Blonda a fost cea care l-a denunţat pe Nichita, după ce, în intervalul 25-27 martie 2015, a observat că este urmărită. Se pare că edilul o bănuia că-l înşală, aşa că a aranjat cu şefii Poliţiei Locale s-o supravegheze.Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net