Are numai 10 ani şi a dispărut de acasă! Aţi văzut-o?

Ultima actualizare:
Vivien
Vivien

Vivien, o fetita de 10 ani din Satu Mare, este căutata în disperare de către părinţi, după ce nu au mai văzut-o de patru zile.

Vivien-Patricia Dragoş a dispărut duminică, mama acesteia fiind cea care a sesizat poliția. Potrivit mamei, Vivien a plecat de acasă duminică pentru a se îndrepta spre biserică, dar nu a mai revenit acasă.

Fetiţa nu ducea acasă o viaţă tocmai uşoară. Mama acestuia, Andreea Dragoş, se teme că micuţa s-a săturat să îngrijească zi de zi doi copii mici mici ai surorii sale, care este din nou însărcinată. Nu ar fi exclus ca fetiţa să fi plecat de acasă şi să fi intrat în anturajul celor care-i obligă pe copii să cerşească, informează observator.tv.

Ultima dată, copila ar fi fost văzută în parcarea unui supermarket, în compania unui bărbat şi a altui copil, cerând bani de la trecători.


    Vivien
Vivien

Semnalmente: înălțime 145-150cm, constituție atletică, cca 33-35 kg, păr șaten închis, drept lung pe umeri, ochi căprui, fața ovală, gura mică, buze subțiri, fără semne particulare. 

La momentul dispariţiei fetiţa era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare roz cu negru, în carouri, tricou cu mâneci scurte de culoare violet, blugi de culoare albastru închis, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea minorei. Persoanele care pot furniza informaţii în acest sens sunt rugate să apeleze de îndată la numărul de urgenţă 112.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net