Violatorii din Vaslui, implicați într-un accident rutier

Ultima actualizare:

    Cei șapte agresori vor rămâne în arestpentru cel puțin 30 de zileFoto: adevarul.ro
Cei șapte agresori vor rămâne în arestpentru cel puțin 30 de zileFoto: adevarul.ro

Duba Penitenciarului Vaslui, care îi transporta la Curtea de Apel Iași pe cei șapte violatori din Vaslui, a fost implicată într-un accident, luni (14 septembrie). Mașina poliției a fost lovită de un alt autoturism care nu a acordat prioritate.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Păcurari, din Iași și nu s-a soldat cu victime, relatează Mediafax. Duba Penitenciarului Vaslui a fost lovită de un autoturism Volkswagen. La fața locului s-a deplasat o altă autoutilitară, aparținând Penitenciarului Iași, care i-a preluat pe deținuți. Cei șapte violatori din Vaslui, Silviu Avădanei (22 de ani), Alin Rotaru (19 ani), Petrică Bolboceanu (23 de ani), Silviu Burada (21 de ani), Ionuț Surleac (20 de ani), Paul Burlacu (28 de ani), Bogdan Boicu, au fost coborâți din mașina implicată în accident, sub escorta Poliției, fiind legați la mâni cu cătușe.

"Nu au fost victime, iar din primele cercetări vina aparţine şoferului autoturismului. Poliţiştii de la Serviciul Rutier sunt la faţa locului, iar investigaţiile continuă”, a declarat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Agresorii elevei de 18 ani din Văleni sunt prezentaţi la Curtea de Apel Iaşi, unde se judecă prelungirea măsurii arestului preventiv, dispusă de către Tribunalul Vaslui în urmă cu o lună. Violatorii au fost condamnaţi, la 17 august, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, decizia instanţei nefiind definitivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net