Vine iarna și în Capitală. Vezi când va începe să ningă

Ultima actualizare:

    De Crăciun, nu vom avea parte de ninsori, decât la munteFoto Click!
De Crăciun, nu vom avea parte de ninsori, decât la munteFoto Click!

Anotimpul rece își intră în drepturi și în sudul țării. După ce au pus stăpânire pe zonele montane, ninsorile vor fi prezente și în sudul țării, inclusiv în Capitală, anunță metorologii.

Temperaturile vor coborî sub zero grade, iar de duminică sunt posibile ninsori în toată zona de sud a țării, inclusiv în Capitală, a anunțat directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu. „Începând de duminică, temperaturile în timpul nopţii sunt negative şi, prin urmare, cantităţile de precipitaţii pot fi sub formă de zăpadă şi în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti. Ne îndreptăm spre regimul de iarnă. Vine iarna”, a declarat directorul ANM, Ion Sandu, conform rtv.net.

În prezent, în Carpaţii Orientali, Carpații Meridionali şi în zonele deluroase aferente ninsoarea va fi prezentă până vineri, în jurul orei 12.00. În Moldova va ploua abundent în cursul zilei de joi, iar pe alocuri se vor cumula peste 25 l/mp şi izolat 40-50 l/mp, apoi precipitaţiile vor deveni mixte şi vor slăbi în intensitate.Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar cu viteze mai mari în regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70-80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net