VIDEO Crimă înfiorătoare la Mediaş. Tânără de 25 de ani, înjunghiată de un vecin

Ultima actualizare:

    Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori
Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori

A înjunghiat-o în inimă pentru că nu-i împărtăşea sentimentele. O tânără de 26 de ani a fost ucisă de un vecin care a dat buzna în apartamentul ei. Criminalul a vrut apoi să îşi pună capăt zilelor. Se pare că bărbatul dezvoltase o adevărată obsesie pentru femeie.

Individul o teroriza zilnic. Îi trimitea zeci de mesaje şi chiar îi crease acesteia un cont fals de Facebook. În seara în care a fost ucisă, Simona avea de gând să viziteze o prietenă şi a fost surprinsă de atacator în momentul în care îşi descuia apartamentul, informează b1.ro.

Bărbatul era obsedat de vecina sa şi îi trimitea zilnic mesaje
Bărbatul era obsedat de vecina sa şi îi trimitea zilnic mesaje

În lupta cu agresorul, Simona a reuşit să-şi sune, totuşi, amica. Tânăra a sunat imediat la 112, dar ajutorul a venit după 30 de minute. Când în final au putut sparge uşa apartamentului, victima era într-o baltă de sânge, iar ucigaşul pe moarte după ce încercase să se sinucidă.

Ucigaşul a plănuit crima în cele mai mici amănunte

Medicii nu i-au mai putut salva viaţa tinerei de 26 de ani care fusese înjunghiată în inimă. Anchetatorii au găsit un bilet în locuinţa făptaşului din care reiese că acesta plănuise crima în cele mai mici amănunte.Ucigaşul a fost stabilizat de medici, iar acum îl aşteaptă ani grei de puşcărie pentru omor deosebit de grav.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net