Fetele ne bagă-n boală, fac plajă în pielea goală!

Ultima actualizare:

    Mistress Kennyafoto: Florin Suler
Mistress Kennyafoto: Florin Suler

Vamaioţii nu s-au dezminţit nici de data asta. Au vrut să aibă parte de un bronz perfect, fără urme de bretele sau de slip. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, şi-au aruncat hainele cât colo şi s-au bronzat în pielea goală. Tinerele au făcut furori cu trupurile lor dezgolite.

Cine a petrecut minivacanţa de Sfânta Maria pe Litoral a avut ce vedea. Pe plaja de la Vama Veche a fost un adevărat spectacol. Fete care mai de care mai apetisante au lăsat inhibiţiile acasă şi cât ai clipi au renunţat la costumul de baie. Au vrut ca razele soarelui să le „atingă" pe tot trupul. Şi nu au stat goale puşcă doar lângă cearceaf. S-au plimbat dezbrăcate pe plajă, sub privirile încântate ale bărbaţilor.

Kennya, Fata de la Pagina 3, a făcut furori cu trupul său perfect

simeon stalpnicul png

Mulţi dintre ei le-au urmat exemplul. Au vrut să se simtă şi ei liberi. Au dat jos textila şi s-au bronzat goi-goluţi, deşi unii dintre ei se aflau la plajă cu copiii. Asta nu i-a împiedicat, totuşi, să-şi arate părţile intime. Ei cred că nu este o ruşine să-ţi etalezi goliciunea. Ba, din contră! Şi îi anunţă pe cei care sunt pudici şi îi privesc oripilaţi să stea departe de ei şi să-şi caute alte locuri pe nisip.

Goi-puşcă, îndrăgostiţii au stat îmbrăţişaţi la malul mării

simeon stalpnicul png

Şi bărbaţii au arătat lumii ce au ei mai de preţ

simeon stalpnicul png

Poliţiştii şi jandarmii spun că nu au ce să le facă, deoarece nu există cadru legal care să le interzică acestora să facă plaja doar în anumite zone. Cu toate că la Vama Veche, nudiştii nu mai au bucăţica lor de nisip, aşa cum era pe vremuri, îi vezi peste tot. Gardurile care delimitau nudiştii de textilişti au dispărut la câţiva ani după Revoluţie.

Calvar pe şosele! Turiştii s-au întors acasă

Au stat cu orele în trafic atunci când au plecat, joi dimineaţă, în minivacanţă, iar la întoarcere s-a repetat experienţa neplăcută. Ieri după-amiază, drumurile care leagă muntele şi marea de Capitală au fost arhipline.

Pe A2, traficul a fost infernal

simeon stalpnicul png

Sutele de mii de români care s-au întors acasă au stat la cozi interminabile. Pe Autostrada Soarelui s-a circulat bară la bară. La fel şi pe DN1. Poliţiştii au monitorizat traficul de coşmar. Au dat peste 4.600 de amenzi şi au reţinut 97 de permise de conducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net